Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Utálom a Jobbikot! Régen...

Utálom a Jobbikot! Régen szimpatizáltam vele, d most már undorodok tőlük! De az értelmes Jobbikosoknak szeretném mondani: ?

Figyelt kérdés

Szóval egyre többen utálják meg a Jobbikot,látván a szavazóikat...Be kéne fejezni ezt a nehéz életű liberálisozást meg a haza áruló,zsidó bérenc szövegeket...

Nem gondoljátok úgy,hogy ez a sok ostoba Jobbik szavazó leégeti a pártot?

(Ne OFFoljatok,nem érdekel a többi párt)Most nem ez a kérdés

2010. ápr. 4. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
48%

Végigolvastam a válaszokat. nagyjából sírva röhögök a szánalom noliferen, akik jobb dolguk nem lévén ide írogatnak reggeltől-estig baromságokat. :D Mi van, apuci fizeti a netet? :D Amúgy alig várom, hogy a szavazás után feltűnjenek a választási csalást kiabáló "kérdések", a Jobbik pofáraesését magyarázandó. Na, az lesz még a poén! :D

Jah, tudom a libsi zsidóbérenc k.urva anyámat, nem kell fáradni a leírásával. :D

2010. ápr. 4. 22:57
 42/69 anonim ***** válasza:
28%

Nincs számomra szimpatikus párt ebben az országban.

De elmegyek szavazni és tudjátok miért? Mert nem akarom, hogy ilyen null intilligenciás agymosott hülye jobbikosok irányítsák az országot.

Szavazok a fideszre, vagy az lmp-re, vagy az mdf-re. (mszp-re tuti nem)

2010. ápr. 4. 22:58
 43/69 anonim ***** válasza:
87%

Én meg vonák meg rasszista fasiszta trappista náci vagyok... :)

Ahogy mondani szoktam: egyik füleden be, a másikon ki.

2010. ápr. 4. 22:59
 44/69 A kérdező kommentje:
és akkor mi mit mondjuk,amikor óránként libsiznek le :D?amikor nem is ismernek,és rohadtul nem vagyok az :D
2010. ápr. 4. 23:01
 45/69 anonim ***** válasza:
65%

Én miért nem nácizok le egy jobbikost sem?

Miért nem mondom azt neki, hogy hitler imádó, vagy azt, hogy fasiszta, rasszista?

Miért tudom normálisan kifejezni a gondolataimat, és nem úgy, hogy ha nem értek valakivel egyet akkor: na takarodj a k*rva anyádba stb.

2010. ápr. 4. 23:02
 46/69 anonim ***** válasza:
9%
Egyik kérdésemnél pont erről beszéltem, a libsik csak azért mennek el szavazni, hogy a Jobbiknak keresztbe tegyenek, tele vagytok gyűlölettel, s még a Jobbikosokra mondjátok, hogy gyűlölködnek :)) Mi azért szavazunk a Jobbikra mert a legszimpatikusabb párt s mert nemzeti radikális, akárcsak mi, ti azért mentek szavazni mert utáljátok a Jobbikot, akkor ki is a gyűlölködő?:)) nehéz lehet nektek... 87%-os ha nem mész el szavazni azzal a magyarellenes országtönkretevőmszpt támogatod, ezt akarod gondolom.
2010. ápr. 4. 23:03
 47/69 A kérdező kommentje:
Na most jön az ártatlan Jobbik álca:D
2010. ápr. 4. 23:04
 48/69 anonim ***** válasza:
6%

Az összes párt szánalmas, de Jobbik a leginkább. Még akkor is ha eltekintek attól , hogy szélsőjobbosok. Az LMP neve jól hangzik de semmi több.

RIA RIA ANARCHIA!

49/69 anonim ***** válasza:

Újra a "vonák" 73%-os vagyok.

Hát sz*rd le. :) Marha egyszerű. Én is ezt csinálom, nem kell komolyan venni.

50/69 anonim ***** válasza:
anarchia az :)) túl sok alvin és a mókusokat hallgattál barátocskám :))))
2010. ápr. 4. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!