Utálom a Jobbikot! Régen szimpatizáltam vele, d most már undorodok tőlük! De az értelmes Jobbikosoknak szeretném mondani: ?
Szóval egyre többen utálják meg a Jobbikot,látván a szavazóikat...Be kéne fejezni ezt a nehéz életű liberálisozást meg a haza áruló,zsidó bérenc szövegeket...
Nem gondoljátok úgy,hogy ez a sok ostoba Jobbik szavazó leégeti a pártot?
(Ne OFFoljatok,nem érdekel a többi párt)Most nem ez a kérdés
Végigolvastam a válaszokat. nagyjából sírva röhögök a szánalom noliferen, akik jobb dolguk nem lévén ide írogatnak reggeltől-estig baromságokat. :D Mi van, apuci fizeti a netet? :D Amúgy alig várom, hogy a szavazás után feltűnjenek a választási csalást kiabáló "kérdések", a Jobbik pofáraesését magyarázandó. Na, az lesz még a poén! :D
Jah, tudom a libsi zsidóbérenc k.urva anyámat, nem kell fáradni a leírásával. :D
Nincs számomra szimpatikus párt ebben az országban.
De elmegyek szavazni és tudjátok miért? Mert nem akarom, hogy ilyen null intilligenciás agymosott hülye jobbikosok irányítsák az országot.
Szavazok a fideszre, vagy az lmp-re, vagy az mdf-re. (mszp-re tuti nem)
Én meg vonák meg rasszista fasiszta trappista náci vagyok... :)
Ahogy mondani szoktam: egyik füleden be, a másikon ki.
Én miért nem nácizok le egy jobbikost sem?
Miért nem mondom azt neki, hogy hitler imádó, vagy azt, hogy fasiszta, rasszista?
Miért tudom normálisan kifejezni a gondolataimat, és nem úgy, hogy ha nem értek valakivel egyet akkor: na takarodj a k*rva anyádba stb.
Az összes párt szánalmas, de Jobbik a leginkább. Még akkor is ha eltekintek attól , hogy szélsőjobbosok. Az LMP neve jól hangzik de semmi több.
RIA RIA ANARCHIA!
Újra a "vonák" 73%-os vagyok.
Hát sz*rd le. :) Marha egyszerű. Én is ezt csinálom, nem kell komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!