Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Utálom a Jobbikot! Régen...

Utálom a Jobbikot! Régen szimpatizáltam vele, d most már undorodok tőlük! De az értelmes Jobbikosoknak szeretném mondani: ?

Figyelt kérdés

Szóval egyre többen utálják meg a Jobbikot,látván a szavazóikat...Be kéne fejezni ezt a nehéz életű liberálisozást meg a haza áruló,zsidó bérenc szövegeket...

Nem gondoljátok úgy,hogy ez a sok ostoba Jobbik szavazó leégeti a pártot?

(Ne OFFoljatok,nem érdekel a többi párt)Most nem ez a kérdés

2010. ápr. 4. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
57%
Ide bárki bármit írhat, regisztrálok tíz névvel és elkezdek írogatni az MSZPsek nevében, tutti van olyan libsi aki Jobbikosnak adja ki magát s olyan kommenteket ír, hogy akasszuk fel stb, ezen az oldalon tényleg csak röhögni lehet, az a vicces, hogy sok provokátor pl a kérdező annyira komolyan veszi a dolgot :)) Mindig itt van és harcol szegény :)) nehéz az élete
2010. ápr. 4. 22:46
 22/69 anonim ***** válasza:
13%

" "Mocskos hazug liberális szörnyek, pedofilbarát bu*ibanda!"

"Kb. ennyi telik egy vonáktól! :))""

nehéz életű liberális

amúgy a szótárba nincs olyan szó hogy vonák maximum fonák :D

de így is értelmetlen :)

23/69 A kérdező kommentje:
jaja :D...Sajnos nem annyi százalékon állok,mert a náci banda még nem pontozott le annyira :D....
 24/69 anonim ***** válasza:
48%

"jaja :D...Sajnos nem annyi százalékon állok,mert a náci banda még nem pontozott le annyira :D....

"

náci?

HEIL HITLER!!!!! :$$$

ki a náci?

bolond vagy?:O

2010. ápr. 4. 22:47
 25/69 anonim ***** válasza:
9%
"náci banda" , innen látszik mennyire voltál te Jobbikos, hazug liberális csótány. Hamar lebuktál , balfa*z.
2010. ápr. 4. 22:48
 26/69 anonim ***** válasza:

"nehéz életű liberális"

Kb. ennyi telik egy vonáktól! :))

"A fideszesek komcsit kiáltanak, ha valami nem teszik nekik, de észérvük nincs -- a jobbikosok libsit kiáltanak, ha valami nem teszik nekik, de észérvük nincs."

2010. ápr. 4. 22:48
 27/69 anonim ***** válasza:
40%
félnek a vonákok hogy nem jön össze az ongopien:)
2010. ápr. 4. 22:49
 28/69 anonim ***** válasza:
9%
Minden liberális szánalmas, egy csökevény egy gennyes fekélye a közösségeknek. Émelyítő pusztulás szag árad belőlük, és a tömény hazugság.
 29/69 anonim ***** válasza:
50%

"félnek a vonákok hogy nem jön össze az ongopien:)"

félnek a libsik vége a nagy szabadságnak

nem tudnak többet felvonulni bőrcuccban :)

30/69 A kérdező kommentje:
Nem,nem azt mondtam,hogy rájuk szavaztam vagy szavaztam volna...csak komolyan elgondolkodtam rajta,de nem tudom miért...Csak rátok kell nézni:D
2010. ápr. 4. 22:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!