Utálom a Jobbikot! Régen szimpatizáltam vele, d most már undorodok tőlük! De az értelmes Jobbikosoknak szeretném mondani: ?
Szóval egyre többen utálják meg a Jobbikot,látván a szavazóikat...Be kéne fejezni ezt a nehéz életű liberálisozást meg a haza áruló,zsidó bérenc szövegeket...
Nem gondoljátok úgy,hogy ez a sok ostoba Jobbik szavazó leégeti a pártot?
(Ne OFFoljatok,nem érdekel a többi párt)Most nem ez a kérdés
Gondoltam,hogy ez lesz :D...Hát persze :D....
Nem gondolod,hogy leégeted a pártod ezzel a liberálisozással?
akármilyen hihetetlen én ősszel még jobbikra akartam szavazni.
nem ismertem a programját, nem tudtam ki az a vona és morvai, csak tudtam hogy van egy új párt végre.
aztán elolvastam a programját megtudtam ki az a vona és morvai, na azóta undorodom a jobbiktól.
az itteni szimpatizánsokról meg ne is beszéljünk.
pedig vihette volna többre a jobbik.
Még az NS-ek is utálják őket:)
"te egy nehéz életű liberális vagy ! kac kac"
Kb. ennyi telik egy vonáktól! :))
"A fideszesek komcsit kiáltanak, ha valami nem teszik nekik, de észérvük nincs -- a jobbikosok libsit kiáltanak, ha valami nem teszik nekik, de észérvük nincs."
Az:D Belekellet volna írnom,hogy nem vagyok liberális,bár akkor is ezt mondtáok volna :D De nem baj :D
Akkor ti meg nácik vagytok:D...
66% miattad, meg a hasonló kretének miatt vesznek minket jobbikosokat egy kalap alá!
Szebb jövőt! (első voltam)
kérdező
végső megoldás gázosítsd el magad
DE ELÖTTE FELTÉTLEN SZAVAZZ AZ MSZP RE :)
mibe hogy a 31 százalékos vagy :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!