Utálom a Jobbikot! Régen szimpatizáltam vele, d most már undorodok tőlük! De az értelmes Jobbikosoknak szeretném mondani: ?
Szóval egyre többen utálják meg a Jobbikot,látván a szavazóikat...Be kéne fejezni ezt a nehéz életű liberálisozást meg a haza áruló,zsidó bérenc szövegeket...
Nem gondoljátok úgy,hogy ez a sok ostoba Jobbik szavazó leégeti a pártot?
(Ne OFFoljatok,nem érdekel a többi párt)Most nem ez a kérdés
Na szóval:
látom a legtöbb jobikos még olvasni vagy szöveget értelmezni is képtelen. Miért?
"De az értelmes Jobbikosoknak szeretném mondani"
Erre rengeteg hülye válaszát olvasom. A pozitív jelzőket nem kéne magatokra venni, mert csak saját magatoknak mondtok ellent.
Én az EP választások alatt a jobbikra szavaztam, de ahogy követtem a politikát rájöttem, hogy tényleg undorító amit a párttagok művelnek. Elvégre az emberek teszik ki a pártot... Idén tuti nem fogok rájuk.
Pajti bemegy a kocsmába inni egy sört.
A kiszolgáló egy robot. Megkérdi tőle, hogy hányas az IQ-ja.
Mondja a pajti, hogy 120.
Elkezdenek beszélgetni az űrkutatásról.
Másnap újra betér a pajti a kocsmába.
Megkérdi tőle a robot, hogy hányas az IQ-ja.
Mondja a pajti, hogy 80.
Elkezdenek beszélgetni a sportról. Kimerítették a témát, a pajti hazamegy.
Másnap újra betér a pajti a kocsmába egy sörre.
Kérdi tőle a robot: Na, és ma mennyi az IQ-ja?
Pajti mondja, hogy 50.
Felel a robot: Sz*rt kapsz te nem sört, irány szavazz az MSZP-re!
Képzeljétek! Utálom a Jobbikot, mégis van Árpádsávos zászlóm, Nagymagyarországos pólóm, és a Jobbikos barátaim szerint igazi magyar lány vagyok. Ők értelmes Jobbikosok. Megértenék, amit mondasz, sőt, egyetértenének veled. És ők nem liberálisoznak, hazaárulóznak, zsidóbérnceznek, stb.
Ja, és nem vagyok se libsi, se bipsi, se cigány, se Fideszes/MSZP-s/LMP-s/SZDSZ-es/MDF/Cigánypártos/stb-s, csak magyar és nemzeti érzelmű. És igen is: szerintem a Jobbik többet fog ártani az országnak, mint használni.
"félnek a libsik vége a nagy szabadságnak
nem tudnak többet felvonulni bőrcuccban :)"
figy, ha télleg meg akarsz bántani, vagy elszomorítani, vagy csupán annyit elérni hogy komolyan vegyelek vmilyen szinten, mondd azt hogy: "nehéz a konzervatívok élete"
mert konzervatív vagyok.
"Én az EP választások alatt a jobbikra szavaztam, de ahogy követtem a politikát rájöttem, hogy tényleg undorító amit a párttagok művelnek. Elvégre az emberek teszik ki a pártot... Idén tuti nem fogok rájuk."
ja ja hogyne xD
ez nektek nem ciki?:O
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:52
Én megértelek, de akkor ha nemzeti érzelmű vagy akkor kire fogsz szavazni?
"figy, ha télleg meg akarsz bántani, vagy elszomorítani, vagy csupán annyit elérni hogy komolyan vegyelek vmilyen szinten, mondd azt hogy: "nehéz a konzervatívok élete"
mert konzervatív vagyok."
az az én meg maci Laci :OO
nem fogsz többet te se vonulni
vége a liberális szabadságnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!