Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Utálom a Jobbikot! Régen...

Utálom a Jobbikot! Régen szimpatizáltam vele, d most már undorodok tőlük! De az értelmes Jobbikosoknak szeretném mondani: ?

Figyelt kérdés

Szóval egyre többen utálják meg a Jobbikot,látván a szavazóikat...Be kéne fejezni ezt a nehéz életű liberálisozást meg a haza áruló,zsidó bérenc szövegeket...

Nem gondoljátok úgy,hogy ez a sok ostoba Jobbik szavazó leégeti a pártot?

(Ne OFFoljatok,nem érdekel a többi párt)Most nem ez a kérdés

2010. ápr. 4. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
65%
Nem azért, de szerintem nem az alapján kéne választani, hogy a pártnak milyenek a szavazói... Én megértelek, hogy agyadra ment ez a sok idióta műmagyar, de én nem ezek miatt szavazok a Jobbikra, hanem azért, mert az itteni jelöltjük a lányom tesitanárja, akivel kvázi haverok vagyunk. Ide GYK-ra meg egyébként is csak röhögni járok egy fárasztó nap után :)
2010. ápr. 4. 22:42
 12/69 anonim ***** válasza:
23%
Hát persze, hogy nácik vagyunk te nehéz életű pedofilbarát libsi :)) de ezt már eddig is tudtuk, valami új téma? :))
2010. ápr. 4. 22:42
 13/69 A kérdező kommentje:

Megjött az a 66%os aki többször ír egy topichoz és + egy személynek adja ki magát :D Nem baj,hidd el így biztos többen lesztek;)

De hiába mondom,hogy nem vagyok"libsi"ti akkor is azt mondjátok:D Hazug se vagyok:D....

2010. ápr. 4. 22:43
 14/69 anonim ***** válasza:
Ez hoz is, meg visz is szavazókat. Egyelőre úgy tűnik, többet hoz, mint visz, hiszen a párt bázisa hétről-hétre kimutathatóan nő. Egyébként meg úgy néz ki, hogy most egy időre vége a politikailag korrekt dumáknak: Fellázadt az ország jelentékeny része. Ezt érték el az elmúlt 20 év kormányzásával, azzal a csődtömeggel, kilátástalansággal, amit az országra zúdítottak. És a fiatalok helyzete különösen reménytelen. Mit vársz tőlük? Legyenek hálásak? Diskuráljanak továbbra is úgy, ahogy az eddigi uralkodó osztálynak megfelel?
2010. ápr. 4. 22:43
 15/69 anonim ***** válasza:
33%
Na még nem válaszolt a 31%os liberális harcos :D ezres ő tette fel a kérdést, ennyit tudtok, hazudozni és mellébeszélni! szánalmas senkik vagytok...
2010. ápr. 4. 22:44
 16/69 anonim ***** válasza:
37%

"De hiába mondom,hogy nem vagyok"libsi"ti akkor is azt mondjátok:D Hazug se vagyok:D...."

kis liberós libsi :D

17/69 anonim ***** válasza:
tiszteletem itt vagyok.
 18/69 anonim ***** válasza:
78%

"Mocskos hazug liberális szörnyek, pedofilbarát bu*ibanda!"

"Kb. ennyi telik egy vonáktól! :))"

2010. ápr. 4. 22:45
 19/69 anonim ***** válasza:

"tiszteletem itt vagyok."

komolyan na neeee :$

20/69 anonim ***** válasza:
66 jössz egy ezressel
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!