Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, szerintetek...

Jobbikosok, szerintetek ennyit változik a világ?

Figyelt kérdés

Pár jobbikost kérnék meg, hogy ésszerű válaszokat adjon a következő kérdésekre, érdekel, hogy mit gondoltok erről.

Videók belinkelését, és a "program"-ra való hivatkozást mellőzzük, mert szerintem semmi kapcsolat nincsen a kérdéseim és ezek között.

Szóval, ha Jobbikos vagy és hajlandó vagy ésszerűen válaszolni és végigolvasni ezt, akkor a kérdéseim a következők.

Szóval, szerintetek pár év alatt ennyit változik a világ?

Gondolok itt arra, hogy a drágalátos Morvai Krisztinátok, majdnem miniszter lett az MSZP-ben, még a Medgyessy-kormány alatt illetve nem akármennyi pénzért szakértett Medgyessy Péternek és akkor most erre senki nem emlékszik?

Ellentmondásos dolgokat tesznek, például amentelmi jog.

Sokak a fiatalok közül szavaznak rájuk, jó megértem, a bulit látják benne, lehet menni verekedni, meg divatból nagy magyarok lettek.Oké elfogadom, ők ugyan nem emlékezhetnek arra, hogy az SZDSZ ugyan innen indult mint a Jobbik, ugyan úgy MSZP ellenes párt volt, nem is akár mennyire, és most? Most mi lett? Puszipajtások... Nézzetek csak utána.

Nembeszélve arról, hogy az összes "szakemberük", gazdasági szakértők...stb, régi kommunisták.

Csak, annyit tudok hozzáfűzni a programhoz, hogy elég kevés megvalósítható dolog van benne, de pl az RTL, és TV2 megszűntetése nem lehetséges. De lényegtelen, nekem sem hiányoznának, ez tény hogy a fennálló kormány érdekeiben közvetítenek híreket, mivel a kormány pénzeli őket. Szerencsétlen helyzet, ez van de megszüntetni nemlehet őket.

Mindegy, nem a Jobbik ellen vagyok, csak átlátom ezt. De sokan a koruknál fogva nem.

Nos, ha végigolvastad akkor köszönöm szépen, és kérlek CSAK akkor írj, ha két értelmes mondatnál többet tudsz írni, és nem csak egy videót belinkelni, vagy aztmondani, hogy hazudok és ehhez hasonlókat.Úgyg ondolom nem nem szídtam sem a pártot, sem a szavazóit. Én csupán olyan kérdésekre várok választ amiket csak egy Jobbikos válaszolhat meg.

ui.: Meggyőzni nem kell, köszönöm, tudom hova szavazok, és egy hét alatt nem változik. Azért ne is írjatok...

2010. ápr. 2. 11:13
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

12.54:persze,mert nem üres kasszával indultak.Bokros bácsi pént takarított meg nekik.

támogatták a fiatalokat.Ja felvehettek hiteleket.Jövő hónaptól lesz az árverezés.Cirka 700000 lakás vár erre a sorra.

A családtámogatást már elmondtam,aki nagyon sokat keresett az kapta az adóvisszatérítést,aki segélyen élt az havi 5000/gyerek a gyermekvédelmi támogatást,a melós meg vehetett fel személyi kölcsönt,áruhitelt.

Persze te tipikus vagy,ami kiböki a szemedet,azt se hiszed el.A Fidesz mint fiatalt,a lószärt fog támogatni.Majd rájössz.

No és akkor mi a véleményed hogyan kell megoldani a hártányos helyzetűek problémáját?Hegedűs szerint azzal hogy ők-csak-ők,több családi pótlékot kapjanak,ne lehessen a közműveket kikapcsolni,ne lehessen a házukat elálverezni-majd mi adófizetők megtesszük helyettük.(ja ,hogy a segélyeket másra költik,az nem téma,de nem lesz szociális kártya,ez a lényeg!)

jajj,veszélyben a támogatásod a fidesztől,nem érzed?Mindenkinek nem fog jutni!

2010. ápr. 2. 13:16
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

-Morvai Krisztina sosem merült fel az MSZP miniszterjelöltjeként, pont hogy a Fidesznél lett volna. Az, hogy ő jogvédőként melyik kormány idején készített jogi tanulmányokat az szerintem teljesen mindegy (Főleg havi 160 ezerért, ami azért nem egyenlő Gyurcsány 3milla/hónap tarifájával). Jogász, és ha a belügyminisztérium felbéreli akkor az elfogadja. Ez még nem egyenlő azzal, hogy ő MSZP lett volna bármikor is.

- Fiatal vagyok, első szavazó, és mégsem a buli miatt szavazok rájuk. Hanem azért, mert már mindegyik párt rajta kívül bizonyított a kormányszékben, és elbukott. Elolvasva a programját, nekem nagyon szimpatikusak, sok elvben egyetértek velük. Hogy mennyire lehet megvalósítani, az majd legyen az ő gondjuk. De én megadom nekik az esélyt, hogy bizonyítsanak, mert még nem volt lehetőségük rá.

- A TV2, és az RTL megszüntetéséről meg annyit, hogy nem fájna a szívem értük. Bár véleményem szerint elég lenne annyi bírságot kiszabni rájuk, hogy belehaljanak, és ugyanaz a végeredmény. Állandóan csak a Jobbikot szidják benne, és gusztustalan módon folyik benne a politikus mosdatás. Megérdemelnék, de ez az én magánvéleményem.

-Morvai "mentelmi jog felhasználásáról" meg annyit, hogy szemen szedett hazugság, be is perelte az illetékest becsületsértésért, de hát a Jobbikkal kapcsolatban csak a "balhék" jelennek meg a hírekben, már nem. Diszkrimináció.

Bármilyen már kérdésre a Jobbikkal kapcsolatban szívesen elmondom a véleményem, ha még lenne :) Lehet egyet vagy nem egyet érteni, azért van a fórum, hogy megvitassunk dolgokat.

2010. ápr. 2. 13:28
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
És még annyit, hogy a Fidesz belügyminiszter jelöltje pocskondiázta a szociális kártya, és a segély helyett közmunka programot. Én nem várok tőlük semmit cigány ügyben.
2010. ápr. 2. 13:30
 44/53 A kérdező kommentje:
igen jövő hónapban lesz árverés a fidesz miatt... igen úgyvan, véletlen sem az elmúlt 8 évben adósodtak el... neeem, 8 évvel ezelőtt a Fidesz idején, igen..
2010. ápr. 2. 13:31
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

A nagy fidesz rajongóknak üzenném, hogy nem csak az felelős az ország jelenlegi helyzetéért, aki rengeteget lopott,csalt,hazudott, hanem az is, aki ezt végignézte, és sokat lopott és csalt.

(első része MSZP és társai, másik része pedig Fidesz és társai)

2010. ápr. 2. 13:33
 46/53 anonim ***** válasza:
26%

71

Nem akarom védeni a FIDESZ-t, de mit tudtak volna tenni a jogállam keretein belül?

2010. ápr. 2. 13:35
 47/53 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:28

"-Morvai Krisztina sosem merült fel az MSZP miniszterjelöltjeként"...

OLVASD MÁR EL AMIT ÍRTAM.

Szövegértésből úgylátom senki nem jó, pedig enm egy bonyolult dolog. Minisztert írtam és nem miniszterelnököt. Tudod mi az?

MSZP-ben majdnem miniszter lett, most pedig ennyire ellenük van, nem változik az ember nézőpontja ennyit 3 év alatt, szerintem, főleg hogy ugyan ebben az mszpben volt, szóval már akkor is ezt a politikát folytatták.

Beperelte persze, mert ha nemperelte volna be akkor annyi montha elismerte volna, és az választások elött nemjönne jól nekik.

Elég sok Jobbikosról derül ki ez az nem gondolod?

Sokan más pártokból jöttek, mert azok már leáldoztak, lásd mszp, szdsz, mdf

2010. ápr. 2. 13:36
 48/53 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:33

Probáltak tenni ellenük, de nem lehetett, mert akkor még őket nevezték hazugoknak az mszpsek.

Ne üzengess hanem a kérdésre válaszolj kérlek.

2010. ápr. 2. 13:38
 49/53 anonim ***** válasza:

A fidesz alatt kapott boldog-boldogtalan lakás és egyéb hitelt(ezt csináltam,ne akard megmagyarázni),

Ahhoz nem kellett közgazdasági diploma,hogy tudjuk a valutakölcsönösök be fognak dőlni,mégis vették fel,főleg fiatalok, semmi önerővel.Ráadásul aláírtás a szocpolt.

3 gyerek,3szoba,4 kerék-ki is mondta-bizony a vezíretek,aztán ész nélkül mentek a fiatalok a bankba.Ráadásul a nők nem dolgozni mentek,hanem diplomázni,gyerek mellett.Ami nem lenne gond,ha nem ruhatáros szakra jelentkeztek volna...Ezt is a Fidesznek köszönhetjük....Persze te ne higyj senkinek,mert hazudunk mind...vagy mégsem?

2010. ápr. 2. 13:41
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

"-Morvai Krisztina sosem merült fel az MSZP miniszterjelöltjeként"...

Akárhogy is látom én azt írtam MINISZTERJELÖLT, nem miniszterELNÖK jelölt.... Lehet azt az elnök szócskát csak a te géped látja? :O XD Nem, sosem merült fel. Fidesz miniszterjelöltjeként merült fel (nem, nincs ott sem elnök szó, mielőtt megint félreolvasnád). Ha már nagyon ezzel akarsz dobálózni.

2010. ápr. 2. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!