Jobbikosok, szerintetek ennyit változik a világ?
Pár jobbikost kérnék meg, hogy ésszerű válaszokat adjon a következő kérdésekre, érdekel, hogy mit gondoltok erről.
Videók belinkelését, és a "program"-ra való hivatkozást mellőzzük, mert szerintem semmi kapcsolat nincsen a kérdéseim és ezek között.
Szóval, ha Jobbikos vagy és hajlandó vagy ésszerűen válaszolni és végigolvasni ezt, akkor a kérdéseim a következők.
Szóval, szerintetek pár év alatt ennyit változik a világ?
Gondolok itt arra, hogy a drágalátos Morvai Krisztinátok, majdnem miniszter lett az MSZP-ben, még a Medgyessy-kormány alatt illetve nem akármennyi pénzért szakértett Medgyessy Péternek és akkor most erre senki nem emlékszik?
Ellentmondásos dolgokat tesznek, például amentelmi jog.
Sokak a fiatalok közül szavaznak rájuk, jó megértem, a bulit látják benne, lehet menni verekedni, meg divatból nagy magyarok lettek.Oké elfogadom, ők ugyan nem emlékezhetnek arra, hogy az SZDSZ ugyan innen indult mint a Jobbik, ugyan úgy MSZP ellenes párt volt, nem is akár mennyire, és most? Most mi lett? Puszipajtások... Nézzetek csak utána.
Nembeszélve arról, hogy az összes "szakemberük", gazdasági szakértők...stb, régi kommunisták.
Csak, annyit tudok hozzáfűzni a programhoz, hogy elég kevés megvalósítható dolog van benne, de pl az RTL, és TV2 megszűntetése nem lehetséges. De lényegtelen, nekem sem hiányoznának, ez tény hogy a fennálló kormány érdekeiben közvetítenek híreket, mivel a kormány pénzeli őket. Szerencsétlen helyzet, ez van de megszüntetni nemlehet őket.
Mindegy, nem a Jobbik ellen vagyok, csak átlátom ezt. De sokan a koruknál fogva nem.
Nos, ha végigolvastad akkor köszönöm szépen, és kérlek CSAK akkor írj, ha két értelmes mondatnál többet tudsz írni, és nem csak egy videót belinkelni, vagy aztmondani, hogy hazudok és ehhez hasonlókat.Úgyg ondolom nem nem szídtam sem a pártot, sem a szavazóit. Én csupán olyan kérdésekre várok választ amiket csak egy Jobbikos válaszolhat meg.
ui.: Meggyőzni nem kell, köszönöm, tudom hova szavazok, és egy hét alatt nem változik. Azért ne is írjatok...
1. Miért pont ezt a két csatornát mondták? Miért nem mondjuk a Duna tv-t?
Mert ez a két csatorna fogható országosan, plusz a köztévé, ahova azért őket is hívják.
2. Ez a két csatornának több ezer milliárd forint megy a zsebébe a reklámok miatt, amit ők azzal hálálnak meg, hogy a magyar múltba beletörlik a lábukat.
Ez egy üzlet, nem hálál meg senki semmit, és milyen több ezer milliárd forint?! a magyar költségvetés asszem tízmilliárd forint, ember, gondolkozz, az rtl-nél leépítések vannak, mert 20 százalékot esett a bevétel. Meg mondanál konkrét példát, mikor törölték a lábukat a magyarokba? Konkrét példát, nem azt, hogy " a heti hetes" hanem hogy ott ki, és mit mondott.
3. Ízléstelen módon mindent elkövetnek a nézettség miatt, még attól sem riadnak vissza, mikor gyerekek nézhetik a maunika show+t, hogy az orkok hogyan verekednek.
Igen, mint ahogy világszerte bárhol.
4. Megnézném azt, hogy ennek a két csatornának milyen sorsa lenne Szerbiában
Nehogy már a szerb mentalitást kelljen követnünk, ember, az ország jó része lelkesen asszisztált a második vh utáni legnagyobb népírtáshoz.
"Csak én látok némi ellentmondást? Akkor hogyis van azzal, hogy a politikusokat kétszeresen kéne megbüntetni?"
Nem, te csupán nem látsz tisztán.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:18
Magyarázd el kérlek, hogy lehet ezt máshogy látni?
Szerintem ezek tények, aztmondják a mentelmi jogot meg akarják szüntetni, de ők is "használják", élnek vele. Hogy lehet ezt másképp látni? "Tisztán"?
Tudod neked is ez a bajod.Nincs csak fehér meg csak fekete.
Az Mszp-ben láttam pár jó dolgot,a Fideszben már kevesebbet,az Szdsz-ben pl semmit.
A Jobbikra fogok szavazni,nem azért mert jön a Káanán,hanem bízom benne,hogy tényleg tesznek a korrupció ellen,felszámolni teljesen képtelenség.
De ha eljuttunk odáig,hogy nem mindenki és aki mégis az is elgondolkodik ,hogy megéri neki,akkor nekem több fog a zsebembe maradni,mert kevessebet húznak ki belőle.Én nem azt várom,hogy beletömjék.
Az eddig kormányzó pártok nem tettek semmit,csupán beálltak a sorba.Igen,lehet a Jobbik is ezt fogja tenni,de változtatni kell.Rengeteg ember van,aki lassan elveszti mindenét.A nincstelen embernek nincsenek gátlásai sem.Ezt elsősorban mi az átlagpolgár fogjuk érezni a bőrünkön.(szó szerint),azonkívűl nagy az esély ,hogy mi is nincstelenek leszünk...Ez már nem is politika,faji hovatartozás kérdése,ez egy olyan közeli probléma,amit igazán a vezető politikusaink nem tudnak/nem akarnak észrevenni.
Látod itt is a hülyeségeken megy a vita:nem a cigányasszony,aki ötöt szült -21 éves korára-vitte az országot csődbe.Persze hozzájárult ő is,de ő még a kisebbik baj.
Az mszp például bentlakásos iskolát akart hátrányos helyzetű gyerekeknek.A fidesz miért is torpedózta meg?
Jó lett volna a gyereknek,mert kap ételt,meleget,ruhát,lehetőséget tanulni.
Jó a fiatalnak,mert munkahelyek létesülnek.
Jó az országnak,mert nem hatféle plusszsegélyt adtak volna ki,hanem adófizető munkahelyek létesültek volna
Jó a szülőnek,mert ha hülye fejjel tizenévesen bevállalta a gyereket,esélye lett volna a gyermekének többre vinni...
Akkor mond már el nekem a Fidesznek mi a t.ökömért nem volt jó?
megint Jobbikozunk????
Hova lettek a száz- meg ezer milliárdok?
Hova lett a vasút,az egészségügy,az oktatás,a vidék,a gazdák,stb...?
Akkora az államadósság,hogy még a gyerekeink is fizetni fogják!
Leépítették az országot!Utolsók vagyunk az UNIO-ban!
Ezekre válaszoljatk kedves Jobbikot ellenzők!Akkora szátok van,hogy az hihetetlen.A ti szavazatotokkal tönkre tették ezt az országot!!!!!!!!Azokkal nem foglalkoztok,csak a Jobbikkal?Az ilyen butákkal,mint a kérdezővel,vagy pl a 12:10-essel meg nem tudom mit kellene tenni,hogy észhez térjenek.Agymosást nem lehet rajtuk,mert azt már megtette más...
Tévedsz, ezt az MSZP tette, énpedig nem rájuk szavaztam.
Kérdésre természetesen te sem válaszoltál.
Államadósság akkor volt a legkevesebb amikor a Fidesz volt kormányon, támogadta a családokat, fiatalokat. Próbált adókat csökkenteni. Támogatta a hátrányos helyzetűeket is, nemhiszem, hogy egyetlen megoldás hogy bentlakásos iskolába zárják őket.
MSZP elképzelései nem is érdekelnek, nemfogok oda szavazni soha. Tehetségtelen, hitelüket vesztett emberek gyülekezete, akik jól meglopták az embereket. Nemértek egyet az ideológiával.
Te ugyanakkor nem válaszoltál a kérdésemre, szinte semmire amit feltettem, csak a forumozókról írtál.
"1. Miért pont ezt a két csatornát mondták? Miért nem mondjuk a Duna tv-t?
Mert ez a két csatorna fogható országosan, plusz a köztévé, ahova azért őket is hívják."
Mennyire hívják a fideszhez képest? Ha hívják is, akkor is befeketíteni.
"2. Ez a két csatornának több ezer milliárd forint megy a zsebébe a reklámok miatt, amit ők azzal hálálnak meg, hogy a magyar múltba beletörlik a lábukat.
"Ez egy üzlet, nem hálál meg senki semmit, és milyen több ezer milliárd forint?!"
Egy reklámszünet kb 8perc, naponta reklámoznak vagy 2órát. Szerinted mennyiért reklámoznak 30másodpercet? 20forint?
"a magyar költségvetés asszem tízmilliárd forint, ember, gondolkozz, az rtl-nél leépítések vannak, mert 20 százalékot esett a bevétel."
Szerencsére a maunika show is húzza a rolót.
"Meg mondanál konkrét példát, mikor törölték a lábukat a magyarokba? Konkrét példát, nem azt, hogy " a heti hetes" hanem hogy ott ki, és mit mondott."
Mikor például azt mondták, hogy a huszár a lovával hált.
http://www.youtube.com/watch?v=4zFgfVBnDxg
http://www.youtube.com/watch?v=7U4pBYAxvdM
http://www.youtube.com/watch?v=AsF2UE2wWQI
3. Ízléstelen módon mindent elkövetnek a nézettség miatt, még attól sem riadnak vissza, mikor gyerekek nézhetik a maunika show+t, hogy az orkok hogyan verekednek.
Igen, mint ahogy világszerte bárhol.
De nem kell követni a példát. Ennek a két csatornának az egyik bűne, hogy a parlamenti pártok még itt vannak, és folyamatosan félrevezetik a népet.
"4. Megnézném azt, hogy ennek a két csatornának milyen sorsa lenne Szerbiában
Nehogy már a szerb mentalitást kelljen követnünk, ember, az ország jó része lelkesen asszisztált a második vh utáni legnagyobb népírtáshoz."
Tudom! Délvidéki vérengzés, de volt '48-ban is. Itt nem a vérengzésről van szó, hanem az olyan mentalitásról, ami ide is kéne! kb ilyesmi: "aki gyalázza a magyar népet vagy nemzetet, az "lógni" fog!" Persze nem szó szerint kell érteni. De mondhatnám Horvátországot. Láttunk e pl. Romániában fekete pákót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!