Miért nincs 6-párti Tv-s szakpolitikai vita? A média nem tudná kicsikarni ha akarná? Mi lenne ha meghirdetné, és aki akar elmegy és ott a műsoridő, aki nem az meg lemond róla?
Láttam.
De ennek a mintának megfelelően a 5× magasabb nézettségű M1 en is lehetne. Itt sem történt semmi, csak nem volt mocskolódás, mert itt egyből lehet rá reagálni a sértettnek. Gyakorlatilag, mivel nem lehet büntetlen mocskolódni, szakpolitikai vita volt!
Teljesen járható a dolog.
Ezt sajnos nem láttam, nem is tudtam róla, hogy lesz. Ha mondjuk az m1-en lenne, nyilván többen látnák, amúgy is közszolgálati országos csatorna, szóval bőven beletartozik a "feladatába", hogy egy ilyen műsort összehozzon. Mondjuk talán még lesz is, de nem vagyok benne biztos.
Meg túl azon, hogy sokszor ez csak üres kifogás, de azért valószínű, hogy így a választások előtt ilyen rövid idővel az összes párt vezetőjének rengeteg helyen van jelenése, és nehéz lehet összehozni egy olyan időpontot, ami tényleg mindegyiknek jó.
Jó kérdés. Orbán kiszámolta, hogy több szavazatot veszít, ha vitázik, mintha lejáratja a ballib média.
Ezzel semmi baj nem is volt, csak határozott állásfoglalások hiányában a Jobbikra szavaztak sokan.
Tehát Orbán nem veszített azzal, hogy nem ment vitára (az MDF-LMP-nek nincs pártlapja), inkább azzal veszített, h nem mondta el h 1v 2kulcsos adót akar,mit tenne a családpolitikával stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!