Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fontos nektek a nemzetis...

Miért fontos nektek a nemzetiségetek?

Figyelt kérdés

Miért ne legyek pl. Norvég? Jobban megbecsülnének ott, kulturáltabbak az emberek stb.

Nem provokálni akarok, csak látni hogy ti hogy érveltek.

2016. jan. 23. 22:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%

"De ha megy, nagyon kérem ne mocskolódjon vissza, ne szarjon saját fészkébe"

Az ezzel a problema, hogy ilyen alapon semmit nem lehet kritizalni, kifogasolni, mert nehogy valaki rosszat mondjon a magyarokrol.

Pedig van boven kritizalni valo. Es aki kulfoldon el, kivulrol nezve gyakran sokkal jobban latja ezeket a hibakat.

2016. jan. 24. 14:40
 22/25 anonim ***** válasza:
Persze, mi se vagyunk tökéletesek, csak vannak olyan emberek, akik kizárólag a rosszat látják a magyarokban.
2016. jan. 24. 15:28
 23/25 tothp ***** válasza:

Az építő jellegű kritikával nincs bajom, csak az "otthon minden szar..." kezdetű nótákkal és a mocskolódással.

És hát persze. kintről jobban látni... Mit? Amit a kinti sajtó mond...Migránsügyben is láttuk, mennyire hitelesen..

2016. jan. 24. 15:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Én első sorban ember vagyok bár Magyar vagyok Magyarnak születtem Németnek tartom magam nem 1 papír dönti el én hogy minek tartotom magan és bàr társadalmilag nem elfogadott ez van.( Az elnök lenéz én meg őt)
2016. jan. 24. 22:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Az emberiség a családom, ez a sárgolyó a hazám, a szűkebb pátriám Európa.

Ezen belül magyar vagyok, ez a nyelv az anyanyelvem, ezt a szubkultúrát ismerem legjobban. Magyarnak lenni önmagában nem szégyen, de nem is nagy dicsőség. Szeretem József Attila és Ady Endre verseit, a magyar filmek közelebb állnak hozzám, mint az amerikaiak, sok rokonom, barátom, ismerősöm él itt, többségükben szintén magyarok.

2016. jan. 27. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!