Miért fontos nektek a nemzetiségetek?
Miért ne legyek pl. Norvég? Jobban megbecsülnének ott, kulturáltabbak az emberek stb.
Nem provokálni akarok, csak látni hogy ti hogy érveltek.
"
Miért fontos nektek a nemzetiségetek?
Miért ne legyek pl. Norvég? Jobban megbecsülnének ott, kulturáltabbak az emberek stb. "
Akkor rajta kedves ecsém! Pakoljá össze oszt hasíccsá kifele! Legyé norvég!
Mert meg kell őrizni az identításunkat, hagyományainkra büszkének kell lenni. Nemzetállamokban kell gondolkodnunk.
Egy nacionalista szereti a hazáját és tiszteli más népek hazaszeretét is.
Egy olyan nép amely nincs tisztában múltjával bemocskolja jelenét és tönkreteszi jövöjét.
A nemzetiséget nem tudod megváltoztatni. Az vagy, akinek születtél. Ha ezt meg akarod tagadni, megteheted. Ha "elmész norvégnak", ott csak egy idegen leszel.
"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne" azt hiszem jól idéztem.
És ez az otthon nem csak fizikai, hanem szellemi értelemben is értendő. A valahova tartozást jelenti.
Ha neked mindegy, légy norvég, svéd vagy hottentotta. Sokaknak működik, megint nagyon sokan megsínylették a váltást.
Hát ez egy hülye kérdés.
Magyarországon születtem, magyar az anyanyelvem, itt nőttem fel, jelenleg is itt élek, benne van az útlevelemben, hogy magyar vagyok, magyar személyi igazolványom, magyar TAJ számom van. Magyar vagyok, mégis mi más lennék?
Ez nem így működik, hogy na, akkor én holnaptól norvég leszek, mert az olyan raj dolog.
"szarok én a nemzetemre, ha holnap india elfoglalná az országot, azt is leszarnám, lennék indiai, vagy bármi más."
Mert te egy büdös korcs vagy. De nyugodj meg vagytok egy páran ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!