Orbán Viktor beszéde ennyire fontos? Ezért kell ezt több tv-n élőbe adni?
Én meg Tábornokok a harcmezőn-t néztem a NatGeo-n.
De biztos bennem van a hiba. :D
"(ugye a kormányunk jóvoltából) az 1-es az M1 lett"
Kormányunk jóvoltából már 2000-ben m1 lett, majd az MSZP 2002-ben mtv-re változtatta, majd 2005-ben vissza m1-re.
#1: Télen festeni? Te sem láttál még festéket csak vödörben. De amúgy is nyáron volt kifestve a lakás hogy megnyugtassalak.
#2: Értem én, de elég lenne 1 csatornán is.
#3: Szóval neked a legfontosabb esemény ez így vasárnap? Nem tudok jobbat egy hírcsatornára így vasárnap délután. De miért is kéne jobbat? Elég lenne érdekes tényfeltáró műsor ami nincs.
#4: Odáig nem jutottam el, de amúgy jó csatorna főleg HD-ba nézve!
#5: Én arról beszélek kedves kötekedő hogy a csatornakiosztásban a szolgáltatóknak 1. helyre kellett tenniük az M1-et.
Ha lemaradtál volna:
"Az MTVA javaslata és a médiatanács döntése alapján az első csatornahelyekre kerülnek az állami tévécsatornák. Az ajánlás július 1-jétől vezeti be a sorrendet, de a Telekom tájékoztatása szerint ők például már június 30-ától, azaz mától megváltoztatják a csatornasorrendet."
# 5/7 Időpont ma 17:11
A kérdező arra gondolt, hogy kötelezően az 1-es csatornán kell adni a közmé... propagandát. A TV 1-es programján. Na, persze a barmok odáig nem jutottak el, hogy egy jó dekóderen oda teszed ahova jólesik :-D
#7: Én nem tudom te mit néztél... de csak annyit hogy nézd meg az ECHOTV műsorújságát. Benne van napok óta hogy közvetítenek...igaz 15:00-tól akarták de később volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!