Szerintetek Orbán Viktor le fog mondani Október 1-én?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud érdemi vagy benfentes információt akkor kérem ossza meg velünk is!!!2015. szept. 22. 18:42
2/11 anonim válasza:
Már miért mondana? (nem mintha nem örülnék neki)
4/11 anonim válasza:
miért pont október 1-én? mi lesz akkor?
5/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem volt semmi indoka a kérdésemnek, csak kíváncsi voltam a véleményetekre. ;)
2015. szept. 22. 19:36
6/11 anonim válasza:
Én magas politikai beosztásban vagyok, és szívesen kiteregeket gyakorikérdéseken mindent ami a háttérben zajlik, csak kérdezz! Igazából október 2.-án mond le 13 óra 45 perckor, de psssztt!
Vagy mégis hogy gondoltad, kérdező? :)
7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os!! Valahogy így ahogy te gondoltad!! :)
2015. szept. 22. 21:48
8/11 anonim válasza:
Soha nem fog lemondani. A kórképe nem engedi meg neki, hogy veszítsen.
9/11 anonim válasza:
Mivel Zorbán ellenszegül a globális háttérhatalomnak/szervezett magánhatalomnak/pénzhatalmi világelitnek ezért ők agyba-főbe támadják őt a Nyugati sajtón keresztül és uszítják az embereket a magyarok ellen.
Tehát nincs kizárva, hogy egy nap lemond és helyette egy előre kiképzett embert raknak hatalomra természetesen maguk közül. De elképzelhető az is, hogy valamilyen "zavargások" lesznek majd itt.
10/11 anonim válasza:
nem, mert ő a király
ne is mondjon le, nincs helyette még egy ilyen jó fej politikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!