Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A taxisok hogy kaphattak...

A taxisok hogy kaphattak engedélyt a város megbénítására?

Figyelt kérdés

A Deák téren sávokat lezárni óriási szívatás, dugót és szmogot okoz. A forgalom aránytalan akadályozása.

Menjenek tüntetni az autójuk nélkül gyalog a Kossuth térre 2 óráig, aztán nyomás haza.

Meg amikor elálltak az összes sávot miért nem vitte el őket a rendőr? Taxist bilincsbe, kocsit lefoglalni, engedélyt megvonni.

És akkor az még nem is volt, hogy megtámadták azt, akit Uberesnek gondoltak.

2016. jan. 19. 08:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Kiváló ez a rövidlátó egoista gondolkodásmód. Nem baj barátocskám, ha holnap összeesel a megállni tilos tábla alatt, halj csak meg békében, a kutya sem fog törvényt sérteni miattad. Még a végén, amíg téged éleszt, trélerre rakják a kocsiját. "

Képes vagy összehasonlítani a közvetlen életveszélyt a hőbörgő taxisok esetével? :D (amúgy előbbire kivételes KRESZ szabályok vonatkoznak, ahogy a mentőre is)

"Csak megkérdem: és az uber hogy kaphatott engedélyt a működésére."

Nem érdekel. A taxisok viszont takarodjanak az útról, mert ez szabálytalan. Ha az Uber esetleg tényleg törvénysértő is, akkor szintén törvénysértő módon kell ellene tiltakozni? Leírtam a kérdés leírásában, hogy hogy kéne.

2016. jan. 19. 17:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha az Uber törvénysértő lenne, már rég megtehették volna ellene a szükséges büntetőjogi lépéseket. Én inkább érzem törvénysértőnek azt, amit a taxisok művelnek. A hülyegyereknek, meg aki azt kívánta, hogy haljon meg bárki a megállni tilos tábla alatt, annak csak azt üzenném, én azért nem kívánnám anyádnak, hogy ne érjen oda hozzá a mentő, mert a taxik elállták az útját. Még akkor sem, ha ilyen gyereket nevelt, mint te vagy.
2016. jan. 19. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!