Mennyire igaz, hogy magyar városokat is célpontnak nevezett meg az IS?
Csak ezt a 2 honlapot találtam róla:
Nem tudom, mennyire hitelesek.
De a Párizsban történtek után van esély, hogy Magyarország is célpont, s azon belül nem csak Budapest?
Ha a térképet megnézem, akkor Győr, BP, Miskolc, Szeged, Pécs, Debrecen, meg Zalaegerszeg (vagy Körmend?) van bejelölve. (melyik?)
Mennyi az esély erre? vagy ezek csak szennyportálok? Kerestem a fenyegetésről, de nem találtam semmit.
így van, jobb, ha az ember beírja google-be, ott úgyis a hitelesebb találatok kerülnek előbbre, nem az ilyen szennyek.
tegnap én is láttam egy ismerősömnél egy olyan megosztást, melyben az áprilisi kenyai egyetemi mészárlást állította be úgy, hogy az aznap történt, és érdekes módon erről nem számol be a média, meg ehhez hasonlók...:D
ezen valaki egyből habzó szájjal elkezd okoskodni, én meg beírtam google-be, és akár az index, blikk, meg egyéb magyar oldalakon is megtaláltam, hogy tényleg megtörtént, de valamikor áprilisban...
néha elgondolkozok azon, hogy miért nem csinálok én is egy ilyet...biztos jövedelmező lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!