Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A taxisok hogy kaphattak...

A taxisok hogy kaphattak engedélyt a város megbénítására?

Figyelt kérdés

A Deák téren sávokat lezárni óriási szívatás, dugót és szmogot okoz. A forgalom aránytalan akadályozása.

Menjenek tüntetni az autójuk nélkül gyalog a Kossuth térre 2 óráig, aztán nyomás haza.

Meg amikor elálltak az összes sávot miért nem vitte el őket a rendőr? Taxist bilincsbe, kocsit lefoglalni, engedélyt megvonni.

És akkor az még nem is volt, hogy megtámadták azt, akit Uberesnek gondoltak.

2016. jan. 19. 08:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptak. Egyszerűen beletörődtek a rendőrök, illetve nem akarnak rossz színben feltűnni az oszlatással (holott épp ezért látszanak töketlennek).

Ez már csak azért érdekes, mert ha tilosban parkolsz, kapásból 30 ezer. Szerintem arra kellene játszani, bárki bárhol parkol, ha probléma van, mondja azt, hogy tüntet, és békén hagyják.

2016. jan. 19. 08:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt engedelyuk, par orara.

Erra biztosan nem.

Engem is erdekelne, hogy miert is nincs oszlatas?

Ha mas tuntetne, mar reg a fel tarsasag bilincsben lenne, de hat ugy a taxisoknak mindent szabad...

Sot, meg nekik all feljebb es majdnem megrongaltak par atutot is. (Szandekosan, Uberezes miatt...)

2016. jan. 19. 08:50
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Akárkinek van baja ebben az országban, mindig a kisemberek szívják meg: nem megy a vonat, a busz megbénul a város, lezárják a fél sávot. Mindig az adófizető kisember szívja meg, aki pont nem tehet semmiről... de azért az adót be kell fizetnie!

A taxisok meg nem tudom mit akarnak. Azt értem, hogy az Über tűnjön el, de szerintem maguk se tudják, hogy kitől követelik. Az állam nem szólhat bele, nincs jogalapja elzavarni senkit, a kisembernek semmi ráhatása nincs erre, az Übernek meg pont az az érdeke, hogy betörjön a piacra. És mivel sok más országban is hasonlóan fogadták őket, nem hiszem, h egykettőre megtorpannának.

2016. jan. 19. 08:59
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Az összes útban lévő taxit feldaruzni a trélerre, és elszállítani oda, ahova a szabálytalan helyen parkoló autókat szállítják. Kiváltására pedig ugyanazokat a feltételeket szabni, mint a szabálytalan parkolásért elszállított járműveknél. Kerékbilincs is akadna néhány, amit fel lehet rájuk pakolni. Az első tíz kocsi után úgy eltűnne onnan a többi, mintha soha nem lettek volna ott. Ha mégsem, akkor még mindig ott van a vízágyú és a gumilövedék.
2016. jan. 19. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
A taxisok pont most csinálják a legnagyobb hülyeséget! Megbénítják a várost, nem közlekednek ők maguk sem, addig az uberesek meg szépen fuvarozgatnak meg megszedik magukat és terjeszkednek! Rájuk ilyenkor is lehet számítani... :D
2016. jan. 19. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.

"a közlekedés aránytalan akadályozása" - általában ez az amire a rendsőrség hivatkozik mikor elutasít egy tüntetés bejelentését.

Mi a lóf.sz ha ez nem az?! Ott állnak a város közepén már 2 napja.

2016. jan. 19. 13:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt mondjátok már meg, hogy ki vagy mi ellen tüntetnek a taxisok? Szerintem ők maguk se tudják! Az über ellen? Nevetséges. Ez olyan, mintha a Tesco tüntetne a Spar ellen, mert olcsóbban adja a húst. Az állam ellen? Az mit csináljon? Nincs ráhatása a dologra.

De mindenesetre mi szívjuk meg, pontosabban a fővárosiak, senki sehová egy tapodtat se...

2016. jan. 19. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Kiváló ez a rövidlátó egoista gondolkodásmód. Nem baj barátocskám, ha holnap összeesel a megállni tilos tábla alatt, halj csak meg békében, a kutya sem fog törvényt sérteni miattad. Még a végén, amíg téged éleszt, trélerre rakják a kocsiját.

Csak megkérdem: és az uber hogy kaphatott engedélyt a működésére. Az senkit nem zavar, ha a hatóság nem végzi a munkáját. Remek. Ez ok arra, hogy engem ne zavarjon mások hőbörgése, meg fogok állni a kijárata előtt is. Legyen csak a szó a fegyvereké. Majd meglátjuk, ki az erősebb.

2016. jan. 19. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:

"és az uber hogy kaphatott engedélyt a működésére."

Úgy, hogy köszönik, de nem is kértek. Nemzetközi cég, máshol is jól működnek, majd pont a mi engedélyünk fog nekik kelleni. De hát a magyar csak állami monopóliumban tud gondolkodni, a szabad verseny, meg a vállalkozás szavak teljesen idegenek. Máshol teljesen normális, hogy a piacon ugyanarra a feladatra több szereplő vállalkozik és egészséges versenyt folytatnak jobb szolgáltatásokkal, alacsonyabb árakkal az emberekért, a fogyasztókért.

2016. jan. 19. 15:59
 10/12 anonim ***** válasza:

"Kiváló ez a rövidlátó egoista gondolkodásmód."

- Azért ennyire nem kellene leszólnod a taxisokat.

"Csak megkérdem: és az uber hogy kaphatott engedélyt a működésére."

- Ez egy alkalmazás, mely összehoz üzletfeleket. Így tesznek pl. az apróhirdetésekkel foglalkozó oldalak is.

2016. jan. 19. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!