Szerintetek Budapest után melyik a legvárosiasabb város Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szerintem Szeged.2015. dec. 13. 22:01
1/12 anonim válasza:
Szeged, vagy Debrece, esetleg még Győr
2/12 anonim válasza:
Mit értesz városias alatt?
Szerintem a 80-100 ezres kisebb városoknak is van mozgalmasabb, városiasnak mondható része.
3/12 anonim válasza:
Szeged igen, de Győr? Meg főleg Debrecen?
Utóbbi egy igazi putri.
Akkor már inkább Sopron, Eger, Kecskemét.
6/12 anonim válasza:
Milyen szempontból? Budapesten a XXII. kerületben már olyat is láttam, hogy teheneket hajtottak az utcán, Soroksár és Pesterzsébet "kertvárosi" részéinek meg inkább van falusi jellege, mint "kertvárosi". Egészen kicsi városokat is hozhatnék ellenpéldának, amelyeknek nincsen egyáltalán falusi jellegű része. Viszont nagyvárosi jelleg meg max. nyomokban fedezhető fel Budapesten kívül Szegeden, máshol nem igazán (hiába van villamosa Debrecennek és Miskolcnak, Győrnek meg jelentős ipara).
7/12 anonim válasza:
Debrecen azért elég városias, igaz a külvárosi részek eléggé hasonlítanak inkább falura. Az való igaz hogy sok lerobbant része van/volt a városnak, de az elmúlt 3 évben elég sokat fejlődött, és jelenleg is fejlődik, pl. 2020-ra felújítják a Nagyállomást, de szinte teljes újraépítésről van szó (eléggé ráfért már, város szégyenfoltja).
9/12 anonim válasza:
Már nem azért,de akik köpködik itt Debrecent,azok tartózkodtak már ott 5percnél tovább?!Vagy egyáltalán jártak már ott?!
A kérdező meg feltehetne egy értelmes kérdést,mert ezt a legvárosiasabb város dumát nem tudom hogy kell értelmezni!És szerintem nem vagyok egyedül!
10/12 anonim válasza:
nem tom srácok régen voltam Debrecenben..
de Tatabányára nem menjetek ha szép várost akartok látni
Győr és Sporon (kicsit sznob) Pécs szép de látszik a bányamúlt, Szeged nekem nagyon kisvárosi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!