Miért ilyenek a budapestiek?
A "vidékiek"-től pedig az jön, hogy miért minden csak Budapesten van, és nagy ritkán látják be, hogy egy - az agglomerációval együtt - 2,5-3 milliós nagyvárosban több lehetőség van mint egy kétszázezresben.
Én sosem értettem ezt a BP-"vidék" ellentétet, mindkét oldal állandó jelleggel a másikat ócsárolja, általában egy-egy rossz tapasztalat miatt.
Nem mellesleg, a bunkók aránya állandó. Ha azt mondom minden századik ember bunkó, akkor pesten és környékén van belőle 30 000. Alsóbögyörösvalagpuszta-melléken meg 1 fő, az is felfelé kerekítve. Persze, hogy bunkóbbnak tűnik az általános pesti. :-)
# 3/4 Időpont ma 19:04
"Engem leginkább az zavar, hogy a vidéki iskolákat, egyetemeket lenézik, mert nem pesti."
Ez így nem igaz. Rengeteg jó vidéki iskola van, de pl. a debreceni meg a pécsi egyetem informatikája katasztrófálisan szar. Nem azért mert debreceni vagy pécsi, hanem mert szar.
A Raoul Wallenberggel meg jézusom de el vagy tévedve. Hát így is kevés egészségügyi dolgozó van, és akkor csak azért mert van máshol is jó eü szakközép, már nem lehet tüntetni a pestiért? Na, ennyit a magyarok összetartásáról. Mindenben a szart kell megtalálni...
# 6/8 Időpont ma 20:02
Most komolyan, iskolabezárás ellen tüntessenek azzal, hogy "bezárhatjátok, majd megyünk másik városba!" vagy mi? Nem mellesleg nem lett az beállítva, te sarkítod ezt erre le. Tényleg fájna a magyarnak összefogni, mert csakazértis ilyennel kell törődni, hogy jajj, van máshol is színvonalas eü képzés...
És ha nem lenne létszámstop akkor nem lenne elég ápoló. De ezt meg tudod jól te is. A létszámstopnak is véget kéne vetni, de ahhoz szintén egy értelmes kormány kellene.
Mert az olyan alakok azt hiszik ők sz..ták a spanyolviaszt!
Nyilván mindenkire azért nem lehet ráhúzni, hogy felsőbbrendűnek hiszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!