Budapestiek, ha főpolgármester választás lenne Bp. -en, és a két esélyes jelölt Tarlós István, és Kunhalmi Ágnes lenne, kire szavaznátok? Milyen eredmény lenne?
Szinte bárkire hamarabb szavaznék mint Kunhalmira. Most komolyan...
Polgármester legtöbb esetben nem pártszín szerint választunk, hanem az ember, a rátermettség számít.
Tarlós márpedig rátermettebb sokkal, mint Kunhalmi.
Megjöttek a fideszesek. Javaslom nekik egy nagy budai téren naponta kétszer közlekedni. Az áráról most nem is szólnék. Mitől lenne jó nekem egy beképzelt nagyszájú erőszakos és tudatlan főpolgármester?
Ja, Kunhalmi? Hát neki még van mit tanulnia, ha ilyen ambíciói lennének (de nincs).
És hogy mitől esélyesek, azt fel nem foghatom. Legalábbis ha eltekintek a szavazótábortól. Én mindenesetre, ha megtudnám, hogy e kettő van csak, sürgősen néznék egy hozzáértő és városszerető embert. Nem e két pártban.
Én csak a másik főpolgármesteres kérdést tettem ki, mivel nem érkezett elég válasz, ezért feltettem mégegyszer, kicsit máshogy.
Én Tarlóst sem szeretem egyébként, nem tudom, mit vannak ennyire odáig tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!