A Jobbik miért nem csinált lázongást a Fidesz 6 éve alatt?
"Nem, akkor kinek a hibája, ha nem a párté, hogy nincs tüntetés szervezve?
Érdekes, a Fidesz tud birkameneteltetni tízezreket, a baloldal tud tüntetésre hívni tízezreket, csak a legnagyobb ellenzéki párt nem tud, pedig ráadásul neki lenne a legnagyobb érdeke benne. Szerintem az MSZP bukásához nem kis mértékben járultak hozzá a 2006-2009 közötti folyamatos zavargások, mert ez - akár tudat alatt is - olyan érzelmeket kelt a lakosságban, hogy valami tényleg nincs rendben, ha több ezer ember kint harcol a rendőrökkel. Még annál is megtorpanást és elbizonytalanodást okozott az ilyesmi, aki kézzel-lábbal védte Gyurcsányt, még annak is erősen hatott a komfortérzetére a dolog. Meg is látszik egyébként, az MSZP-nek és Gyurcsánynak azóta már rohadtul nincsenek hívei, csak elenyésző mennyiségben. "
Az úgynevezett baloldal sem tud tízezreket kivinni az utcára, ez csak a te vágyálmod! :D
"Volt jobbikos vagyok, aki emiatt csalódott a pártban. De ha egyáltalán soha nem lettem volna jobbikos, akkor sem értem, hogy miért ne elemezhetném a Jobbik népszerűségét. Tilos vagy mi?"
Pff, dehogy vagy te volt jobbikos! :D
"Miért, szerinted azoknak van baja a Jobbik puhányságával, akik előtte nácizták? Ezt te sem gondolod komolyan, csak már kínodban nem bírsz mit kitalálni."
Azok, akik nácizták, most puhányozzák. Ne legyél gyökér! :)
"...de jelenleg a közvéleménykutatók a biztos pártválasztók körében is a baloldali pártoknál több támogatót mérnek együtt mint a Jobbiknál önmagában."
Mese habbal. A közvélemény-kutatók szerint a Jobbik egyedüli támogatottsága magasabb, mint a baloldalé a biztos pártválasztók körében. :D Amúgy most komolyan, arra lennétek büszkék, hogy 5-6 párt együtt éppen hogy legyőz egyet? :DD Szánalmas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!