Ha a jobbik nyerne ki vezetné az MNB-t? Ki írná meg az ország költségvetését? A történelem vagy a bölcsész diplomások? A jogászok meg a politológusok?
"Nem nagyon láttam még a pártban még ilyen végzettségű embert,"
Láttad a tagságot? Matolcsy-t mikor láttad a Fidesz kormány előtt?
"A történelem vagy a bölcsész diplomások"
"A jogászok meg a politológusok"
Hogy jöttek ide?
Minden pártnak van ilyen holdköre. Nem ők végzik a "látszatmunkát", meg nem őket mutogatják a TV-ben. Egy átlag választópolgár mondjuk Orbán vagy Gyurcsány hány gazdasági / jogi / akármilyen tanácsadóját vagy kommunikációs szakemberét ismeri? Pedig ők végzik a tényleges munkát, a többiek csak előadják.
Meg a Jobbik esetében ha nem náluk dolgozik főállásban az illető, akkor szerintem nem valószínű hogy felvállalja, mert adódhatnak belőle problémák...
"Hogy jöttek ide?"
Úgy jöttek ide, hogy a párt nagy részét ilyen végzettségű emberek irányítják, ezért felmerült bennem az a kérdés, hogy a jövendőbeli gazdasági miniszteri pozíciót mondjuk Szabó Gábor tölti be, akinek történelem-kommunikáció diplomája van, vagy esetleg Sneider Tamás akinek egy EKF-es történelem diplomája van, vagy Novák Előd akinek van egy érettségije. Igazából most csak az elnökséget néztem meg, és mindenkinek bölcsész diplomája volt 1 ember kivételével, aki jogász.
Matolcsy sem elnök.
Ahogy a jelenlegi FIDESZ elnökségből sem került ki gazdasági miniszter/jegybankelnök.
Chickán/Varga/Matolcsy sem volt elnökségi tag.
"Ha a jobbik nyerne nem lenne MNB mert azt a Rothschildok irányítják, beszüntetnénk amúgy is a bankokat és a pénzt is, hogy ettől a globális háttérhatalomtól távol maradjunk, és visszatérnénk a cserekereskedelemre, ahol csak igazi magyar termékekkel lehetne csereberélni. (mivel az unióból kilépnénk és nem lenne nemzetközi kereskedelem)"
Ez így elég jól hangzik. Én csak a Jobbikra fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!