Te voltál már tüntetni?
Szoktam látni olykor tüntetéseket s ilyenkor megfogalmazódik bennem egy kérdés: Ezeknek nincs más dolgum?! Úgy értem: Nem dolgoznak, nem nevelnek gyereket, nincsenek kötelezettségeik?! Csak, hogy simán kivonulnak az utcákra és fél napokig akadályozzák a forgalmat vagy épp rongálnak bármit, ami az útukba kerül...
Konkrétan senkivel nincs bajom, csak ez a jelenség mindig is érdekelt, hogy a tüntetők munkanélküliek vagy kifejezetten emiatt vesznek ki szabadnapot vagy mi?! :)
Életem első tüntetése úgy volt, hogy moziból mentem haza, egyszer csak egy tömeg jött szembe és úgy a második sorban nyomult előre jóanyám meg a 70 közeli nagyanyám :). Igazi unoka-szülő-gyerek program lett belőle.
De viccen kívül, szerintem jó, ha az emberek felemelik a szavukat akkor, ha olyan szabályok születnek, amik súlyosan sértik az érdekeiket vagy jogaikat. De nem szabad összemosni a békés tüntetést a vandálkodással!
Ja mer az emberek jódógukba mennek ki tüntetni.
Mással már el sem tudnák tölteni a szabadidejüket mint hogy kilövetik a szemüket
Nem vagyok rendszeres résztvevő, de régebben járogattam.
De mindig vagy nemzeti ünnepen, vagy hétvégén. Nem rongáltam, és nem fél napokat voltam, csak 1-2 órát.
Ha jól emlékszem akkor Kiss Ádámnak volt egy jó sztorija a tüntetéssel kapcsolatban, de az is lehet, hogy Hadházi mesélte. :D
Még nem voltam, de azokat, akik csak rongálni járnak ki szemrebbenés nélkül a legalja börtönbe raknám.
A magyar-román focimeccsen is a vandálok miatt léptek közbe a rendőrök, a békés tüntetés is a vandálok megjelenésével megy át vandalizmusba. Maszkok mögé bújnak a degenerált,unintelligens emberek.
Természetesen. Mivel demokráciában élünk, ezért kötelessége is lenne az embereknek.
"Csak, hogy simán kivonulnak az utcákra és fél napokig akadályozzák a forgalmat vagy épp rongálnak bármit, ami az útukba kerül..."
Ennek én sem látom értelmét. Ha valakinek egy rakás politikussal van baja, akkor miért cseszik ki az autósokkal meg minek gyújt fel kukákat, azt soha nem értettem.
Igen, talán 2011-ben az Opera előtt.
Akkor nyúlta le a csutfalvi népirtó a magánnyugdíjpénztárunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!