Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te voltál már tüntetni?

Te voltál már tüntetni?

Figyelt kérdés

Szoktam látni olykor tüntetéseket s ilyenkor megfogalmazódik bennem egy kérdés: Ezeknek nincs más dolgum?! Úgy értem: Nem dolgoznak, nem nevelnek gyereket, nincsenek kötelezettségeik?! Csak, hogy simán kivonulnak az utcákra és fél napokig akadályozzák a forgalmat vagy épp rongálnak bármit, ami az útukba kerül...

Konkrétan senkivel nincs bajom, csak ez a jelenség mindig is érdekelt, hogy a tüntetők munkanélküliek vagy kifejezetten emiatt vesznek ki szabadnapot vagy mi?! :)

2016. jan. 5. 22:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Vidéki kisvárosban lakom, itt nincsenek tüntetések, bár lenne miért. Ha budapesti volnék, akkor eljárnék.
2016. jan. 6. 01:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Én most reggeli előtt voltam kinn eltüntetni a garázs elől a havat, ez számít?
2016. jan. 6. 05:53
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Igen. És megmondom nektek őszintén (lehet lepontozva leszek) de hiányzik. Hiányzik az-az összetartás és tűz amit akkor láttam a szemekben, egyszerűen kellene egy akkora tömeg hogy lássuk és érezzük azt hogy szar a helyzet de még is tenni akarunk ellene! Igaz nem sok értelme lenne tüntetni de hiszem hogy még lesz olyan hogy felvonulva, összefogva és nem gyűlölködve a magyar nép megindul úgy hogy a politikusok érezzék hogy mi nem felejtünk! Mert látom itt az "elit" nem fél, bármit megtehet úgy érzi! De remélem nem sokáig!
2016. jan. 6. 09:54
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy voltam. Én dolgozok, nem érek rá ilyen hülyeségekre.
2016. jan. 6. 19:22
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Én középiskolásként voltam 2x vagy 3-szor. Utólag visszanézve semmi értelme nem volt. Összegyűlt egy rakat ember, felváltva lementek a beszédek, aztán minden ugyan úgy ment tovább. Ezek nem pesti tüntetések voltak, de ott is ez van, csak több emberrel.
2016. jan. 6. 20:10
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Voltam az internetadó ellen. Büszke is vagyok rá. 21/f
2016. jan. 6. 23:11
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Az "internetadó" elleni tüntetésre is külföldi fórumokon bujtogatták az embereket.

Meg a jóbarátunk személyesen, ugye.

2016. jan. 9. 01:32
 18/20 anonim ***** válasza:
10%

Az elmúlt 5-6 évben rendszeresen jártam tüntetésekre 2 szoptatás közt is mentem. Lesülne a bőr a képemről, ha később megkérdezné a gyerekem: "Miért ilyen országban élünk?"

Bár semmi sem változott, de ott voltam.

Nagyon várom már, hogy legyen egy nagy, utolsó, mikor kapával-kaszával kergetik Viktort és a kutyáit.

2016. jan. 12. 14:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen. en nem otthon elek es egyik este amikor hosszu nyitvatartas van a belvarosban baktattam a parkolo fele amikor a helyi parlamenthaz elott felfigyeltem valami csoduletre. mivel kenytelen voltam atvagni koztuk mert az uttesten kocsik mentek meghallottam a szokasos rigmust angolul hogy "what we want?" mit akarunk? tandijmerseklest , volt a valasz, mikor akarjuk? NOW!!! Most

erre beleorditottam en is hogy MOST.

es tovabbmentem. masnap mutattak a hiradoban hogy az egyetemistak tuntettek valami fakultas aranak a csokkentese miatt. hat igy tuntettem en eletemben egyszer.

;-)))

2016. máj. 13. 15:10
 20/20 anonim ***** válasza:
38%
18 as felejtsd el az almaidat, legalabbis egyenlore. attol hogy odaszaladgaltal semmi se fog valtozni.
2016. máj. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!