Te voltál már tüntetni?
Szoktam látni olykor tüntetéseket s ilyenkor megfogalmazódik bennem egy kérdés: Ezeknek nincs más dolgum?! Úgy értem: Nem dolgoznak, nem nevelnek gyereket, nincsenek kötelezettségeik?! Csak, hogy simán kivonulnak az utcákra és fél napokig akadályozzák a forgalmat vagy épp rongálnak bármit, ami az útukba kerül...
Konkrétan senkivel nincs bajom, csak ez a jelenség mindig is érdekelt, hogy a tüntetők munkanélküliek vagy kifejezetten emiatt vesznek ki szabadnapot vagy mi?! :)
Az "internetadó" elleni tüntetésre is külföldi fórumokon bujtogatták az embereket.
Meg a jóbarátunk személyesen, ugye.
Az elmúlt 5-6 évben rendszeresen jártam tüntetésekre 2 szoptatás közt is mentem. Lesülne a bőr a képemről, ha később megkérdezné a gyerekem: "Miért ilyen országban élünk?"
Bár semmi sem változott, de ott voltam.
Nagyon várom már, hogy legyen egy nagy, utolsó, mikor kapával-kaszával kergetik Viktort és a kutyáit.
Igen. en nem otthon elek es egyik este amikor hosszu nyitvatartas van a belvarosban baktattam a parkolo fele amikor a helyi parlamenthaz elott felfigyeltem valami csoduletre. mivel kenytelen voltam atvagni koztuk mert az uttesten kocsik mentek meghallottam a szokasos rigmust angolul hogy "what we want?" mit akarunk? tandijmerseklest , volt a valasz, mikor akarjuk? NOW!!! Most
erre beleorditottam en is hogy MOST.
es tovabbmentem. masnap mutattak a hiradoban hogy az egyetemistak tuntettek valami fakultas aranak a csokkentese miatt. hat igy tuntettem en eletemben egyszer.
;-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!