Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kint voltál ma a médiaszabadsá...

Kint voltál ma a médiaszabadságért tüntetni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Vidéki vagyok,így nem. Ha Pesten élnék,akkor kimentem volna,pedig nem szokásom ilyen helyekre járni.
2011. márc. 15. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Szánom-bánom lsuta voltam! De a Tilos rádióban kapcsolták az eseményeket!
2011. márc. 15. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:

*lsuta ez jó

lusta

2011. márc. 15. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:
kár, hogy ennyire elpuhányultak vagyunk, lustaságból nem megyünk ki és hasonlók... :S Sajnos én sem mentem ki, beteg vagyok.
2011. márc. 15. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:

23:13

Bőrfejű nő? Fúj:)

És nem mentem, nem akartam az ünnepi jó hangulatomat marhaságokkal elrontani. Talán majd egyszer elmegyek egy ilyen kötekedőshowra ha amúgy is rossz kedvem lesz.

2011. márc. 16. 07:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Marrhaság? kötekedőshow? Ezek szerint neked semmi kifogásod sincs a kormány diktatórikus törekvései. Az ilyeneket tényleg össze kéne terelgetni egy ketrecbe és irányítgatni, mert maguktól nem tudnak gondolkodni... :)
2011. márc. 16. 08:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Aztán te meg krva jól tudsz gondolkodni! Jobb lenne, ha visszatérne az Mszp? akkor inkább 3 Fidesz diktatúra!
2011. márc. 16. 12:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ha úgy értelmezzük, a médiatörvény nem tett semmit azért, hogy tüntessek. Például nem nyúlt bele olyannyira a média zsebébe, miként be tudná szüntetni a hasonló műsorokat: ValóVilág, Edina&Joshi, stb. Tulajdonképpen ennek bevezetésével semmi se változott, hiába riogatták itt az embereket, hogy cenzúra lesz, meg mi egymás. Én nem vettem változást észre ezen a törvényen.
2011. márc. 16. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
* meghökkentő fordulatot
2011. márc. 16. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért nem vettél még észre, mert júniustól lép életbe. Mellesleg valahol veled is egyet tudok érteni.

Én kint voltam, saját készítésű transzparenssel pár baráttal. Az egyetlen dolog amitől tartottam, hogy MSZP-SZDSZ szagú lesz a rendezvény, de hálistennek nem volt az.

Kulturáltan folyt le az egész. Volt ott 2 évestől- 80 évesig mindenki, olyat is láttam, aki a Jobbikos rendezvényről jött át megnézni, hogy ott mi a helyzet.

2011. márc. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!