A Vona érában, ha az emberek utcára mennek tüntetni az elhibázott gazdasági döntések miatt, akkor mi lesz az emberekkel?
Figyelt kérdés
Csak azt szeretném tudni, hogy szabad lesz-e akkor is tüntetni, vagy fórumokon mindenfélét írogatni??2011. szept. 21. 21:31
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, mert nincs Vona-éra. Szerintem ezen most felesleges aggódnod.
2/13 anonim válasza:
"szabad lesz-e akkor is tüntetni, vagy fórumokon mindenfélét írogatni??"- szabad lesz, csak arra kell felkészülni a tüntetőknek, hogy fizetett izraeli provokátoroknak fogják őket nézni.
"elhibázott gazdasági döntések"- Vonának nem lennének elhibázott gazdasági döntései. Természetesen a cionista bankok és Izrael lenne a felelős, akik ellehetetlenítik a nemzeti kormányt a helyes döntések megvalósításától :D
3/13 anonim válasza:
Amíg nincs Vona éra, addig nem tudjuk, hogy mi lenne benne.
4/13 anonim válasza:
Szabad lenne, de nem lenne értelme. Szerintem nem is érdekelne a politika, mert nem lennének megélhetési problémáid.
5/13 anonim válasza:
Persze. Legfeljebb majd lelőnének. Onnantól tényleg nem lennének megélhetési problémáid.
6/13 anonim válasza:
Ő legalább emberszámba veszi a magyarokat
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem nincs komolyabb bajom Vonával és a jobbikkal. De ha nem lesz mit enni, akkor sokra megyek vele, hogy emberszámba vesz...
2011. szept. 21. 22:04
8/13 anonim válasza:
"Nekem nincs komolyabb bajom Vonával és a jobbikkal" Persze hogy nincs. És nem is lesz. Már annak is örülhetnek ha egyáltalán 2014 - ben bejutnak. Mi bajod is lehetne velük?
9/13 anonim válasza:
csak azért nem szavaznak a jobbikra mert félnek a radikális változástól, jó nekik az a sz@r ami most van
10/13 anonim válasza:
"kolopele válasza:
"Nekem nincs komolyabb bajom Vonával és a jobbikkal" Persze hogy nincs. És nem is lesz. Már annak is örülhetnek ha egyáltalán 2014 - ben bejutnak. Mi bajod is lehetne velük?"
De Kolopele, ennél komolyabb embernek hiszlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!