A Vona érában, ha az emberek utcára mennek tüntetni az elhibázott gazdasági döntések miatt, akkor mi lesz az emberekkel?
Figyelt kérdés
Csak azt szeretném tudni, hogy szabad lesz-e akkor is tüntetni, vagy fórumokon mindenfélét írogatni??2011. szept. 21. 21:31
11/13 anonim válasza:
Komoly ember is vagyok. De remélem hogy igazam lesz, egy ilyen emberekből álló párt nem hiányzik ma az országnak, de sehol máshol sem.
12/13 anonim válasza:
Lehet hogy nem hiányzik, de tartok tőle, hogy kissé hasonló a helyzet ahhoz, mint amikor a második világháború végén a hatalom úgy került a nyiasok kezébe, hogy egyesek féltek, hogy az kommunisták visszajönnek '19 után, de a fennálló Horthy rendszer lépésváltását (kiugrási kísérlet)nem akarták követni.
Addig ingadoztak amíg végül a nyilasok sikeresen felkerültek.
Most is megeshet, hogy ha az orbáni kísérletből beelegelnek egyesek, de tartanak az MSZP "feltámadásától", a Jobbikra szavaznak.
Ez esetleg megtörténhet.
13/13 anonim válasza:
Azért én nem hinném. Kissé nehezen tudnám elképzelni hogy azok akik a Fideszben kissé csalódtak csak úgy átálljanak a jobbikhoz. A jobbik nem életképes párt, az irány amit követnek pedig nem az EU - ba való. A jobbikhoz olyan köthető szélsőséges csoportok tartoznak, mint Toroczkai vagy a betyár sereg. Nem hinném hogy egy kisebbségnél többen akarnák őket egy ország élére. A most kissé kiábrándulók bizalmát helyes lépésekkel még visszanyerheti a Fidesz, főleg ha 2014 - ig látható, érezhető javulás fog mutatkozni gazdasági téren. Akik pedig végképp elhatározták hogy soha többé Fidesz, azok meg nem mennek el szavazni, és szerintem ez is csak a mostani kormánynak kedvez majd. Nincs ma olyan párt, amelyik megbízhatóbb lenne a mostaninál, még a hibáival együtt is ők az egyetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!