Lesz@rom a fideszt, meg a törpediktátort is.
csak azért is el fogok menni tüntetni, mint ahogy sztem több ezren még rajtam kívül.
Nehogy már királynak képzeljék magukat ezek!
Az, h ott ülnek a bársonyszékeikben az csupán azért lehetséges mert az emberek egy része azt mondta, "képviseljenek ők engem".
ez nem főúti módi, nem is karrier, ez közszolgálat kéne legyen, nem kiskirálykodás.
Remélem elsöpri ezeket a népharag, és jönnek helyettük olyanok, akik értenek is ahhoz amit csinálnak, nem csak urizálnak....
"Csak a Fidesznek szabadott tüntetni?"
Te is nagyon jól tudod, hogy a Fidesz sem mindig kapott engedélyt a nagygyűlésre. Szlovák terroristák rémlenek valahonnan?
"Te is nagyon jól tudod, hogy a Fidesz sem mindig kapott engedélyt a nagygyűlésre. Szlovák terroristák rémlenek valahonnan?"
Most nem párttüntetés lenne, hanem szakszervezeti. Viszont sehová nem kaptak engedélyt pedig nem csak egy helyet jelöltek meg. Igen, csak a Fidesznek volt szabad, most, hogy ők ülnek a húsosfazék mellett, mindenkinek kuss!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!