Lehet hogy a társadalom nagyrésze még nem tudja hogy mekkora bajt kavar a fidesz? Vagy egyszerüen elvannak torzítva a közvélemény kutatások és azért van még támogatottsága a fidesznek?
"""Vagy épp ellenkezőleg. Persze rövidtáv-hosszútáv mindenkinek mást jelent.
Nem érted hogy nincs hosszútáv!!
Jövőre itt az államcsőd.
"Kolompár Achillesz válasza:
Az a baj hogy az itt kommentelők sem értik.
Amit befizetett a fidesz hogy csökkenjen az államadósság, az a Ft infláció, és a reálgazdaság resszesziója el anulálta és ismét 80%/GDP.
Kapizsgálod!
Rossz az
Mondjuk sokkal több dologgal te sem lehetsz tisztában, mint "a kommentelők".
Resszeszió? el anulál?
"elvannak torzítva a közvélemény kutatások és azért van még támogatottsága a fidesznek?"
Időközi választás, Püspökladány: Fidesz 51%, Jobbik 33%, MSZP+szakadékja 16%. Persze mindig lehet hivatkozni arra, hogy alacsony a részvételi arány - a közvéleménykutatások ettől (még ettől is!) jóval alacsonyabb mintán készülnek. Ez - a jelenlegi vt. szerint ismét (továbbra is) 2/3 lenne.
"Azt majd jövőre meglátjuk. Ha mégsem jön el a világvége, ahogy azt a pajtásaid ígérik (és mindent megtesznek érte!), akkor 2014-ben a Fideszre szavazol?
1, A rendszerváltás óta a fideszre szavaztam,kivéve az utolsót!
2, Ez nem hit kérdése, hanem a számoké.
3, Nem a világvége jön el, hanem egy olyan válságé amihez a fidesz nagyban hozzájárúlt. az az még azt sem mondom hogy ők egyedűl a hibásak"
4, Én nem pártkatona vagyok, csak tisztán látok.
Illetve jobban hiszek a gazdasági elemzéseknek, főleg ha azok logikusak!
A FIDESZ orvosolni próbálja azt, amit az MSZP és az SZDSZ elrontott.
Az ország és az állampolgárok javát akarják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!