Van valaki aki kimegy a holnapi pridera tüntetni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 20:14
1/17 anonim válasza:
Tehát elmenni megnézni valamit, amit nem akarok látni, aztán megsértődni azon, hogy láttam? Hát igen, vannak, akiket az eszükért se szeretnek.
3/17 anonim válasza:
Nincs jobb dolgod? Én nem vagyok kíváncsi rájuk, buzuljanak csak.
4/17 anonim válasza:
Nem mintha követném, de nem hétvégéken szokták megrendezni?
Amúgy meg nincs értelme tüntetni, mert kb annyi a rendőr mint homoszexuális meg ellentüntető összesen...
5/17 anonim válasza:
Egyesnek nagyon igaza van. =D Ezt én se értettem soha, a mai napig nem értem. Nem akarod látni, ne menj el, kész. Őszintén megmondom, engem aztán hidegen hagy a dolog. Ennek következtében még sose láttam többet belőle mint az a 2-3 snitt amit utána este a híradóban leadnak. De azokban is több tüntetőt látni, mint tényleges felvonulót... De ugye cirkusz kell a népnek.
6/17 anonim válasza:
Osztanak ingyensört. Miért tiltakoznék?
7/17 anonim válasza:
Annyira degenerált vagy, hogy még azt se tudod mikor lesz.
8/17 anonim válasza:
Persze, hogy megyek, sőt viszem a gyereket is, mert láttam tavaly a tv-ben, hogy egy anyuka ott tanította a max. 14 éves gyerekét, hogy kell bemutatni másoknak.
9/17 anonim válasza:
Kit érdekel, amíg nem a házam előtt vonulnak, addig leszarom.
Meg amúgy is, minek menjek ki nyomorogni az emberek közé? Kinek jó az, hogy rám lépnek, lökdösnek. Ráadásul meleg lesz, büdösek lesznek az emberek.
Szóval nem. Ja meg nem is érdekel :D
10/17 anonim válasza:
Persze, hogy megyek a sok magasan kvalifikált, picit sem gyűlölködő hungarista közé én is őrjöngeni, hogy megmutassam mekkora művelt, és okos ember vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!