Miért ilyen magas itt a Jobbik szimpatizánsok száma?
Nemrég tettem fel ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__746..
Meglepődtem, hogy az emberek fele a Jobbikra szavazna!
Hogyhogy ilyen sok Jobbikos van itt?
Én KDNP-s fiatal vagyok.
(Még nem szavazhatok)
A TV2 meg az RTL mocskolódásai, no meg komcsi emlékmű tényleg nem kell.
A Jobbik régi vonalával egyetértek, nekem az nem tetszik, hogy a cigány Vona lesz.pta a fél LMP-t (ne tessék szószerint érteni).
"A Jobbik régi vonalával egyetértek, nekem az nem tetszik, hogy a cigány Vona lesz.pta a fél LMP-t (ne tessék szószerint érteni)."
Már nem azért, de épp hogy a sztereotípikus jobbikosok szoktak cigányozni, amit a te oldalad mindig mélységesen elítélt...
ma 18:33
KDNP-s fiatal, aki még nem szavazhat, de komcsizik, és a Jobbik "régi vonala" jött be neki.. Hmm érdekes :D
ma 18:42
Talán azért, mert a képviselői fizetésük felvételén kívül semmit nem csinálnak!
Ja vagyis de: néha benyújtanak egy javaslatot a képviselői fizetés növelésére, néha meg betiltják a boltok nyitva tartását..
Mert nem hiszem, hogy az Orbán- és Gyurcsány-hívő öregasszonyok sokat irkálnak GYK-ra.
Nekik ott vannak a Facebook oldalak.
Nem baj az, hogy cigány.
Az a baj, hogy a nemzeti oldal cigányozó részén egy ilyen "valami" áll. Ránézésre cigány (ami nem baj, mert sok értelmes cigány lenne, de pont nem Kolompár, Farka meg Vona).
Kérdező, a kommunizmust én személyesen nem éltem meg, de az apai vonalam vagyonát elvették, több felmenőmet kivitték a SZU-ba ("málenkij robot", hadifogság, kulákság).
A Jobbik korábbi választási programjai megtalálhatóak az interneten (ha más nem, akkor a lényeg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!