Magyarországon tényleg ezek képviselik a jobb oldalt?
Láttál 3 jobboldalit? Ebből aztán tökéletes következtetéseket levonni!
Gratulálok! :)
Szerintem ne gondolkozz, nem áll jól!
Ja értem! Akkor te vagy az a libsi, aki általánosítgat!
Így már vili!
Én, mint szélsőjobboldali, szintén megfigyeltem.
A liberálisoktól nem is várok többet (olvasd csak el egy mai liberális költô versét), de azért már egy Tormay Cécile, Nyirő József, Szabó Dezső, Herczeg Ferenc szintű kör lehetne igényesebb.
Évekkel ezelőtt velem ugyan ez történt. Egy darabig "szemeztem" a jobbosokkal. Jobbos társaságokba jártam, jobbos eseményekre mentem el, és próbáltam beilleszkedni közéjük. Idővel megelégeltem, hogy az egész egy demagóg maszlag. Amikor beszélni/ígérni kell, akkor oda teszik magukat, de a megvalósítás már nem megy annyira. Ha egy témában ellenkezett az álláspontunk, akkor normális érvek helyett egyből jött a zsidóbérencezés, libsizés, komcsizás, meg a különböző összeesküvéses szarság. Mindenkit szidtak, játszották a két lábon járó erkölcsösséget, közben ugyan olyan selejtek, mint akiket szidnak. Ha valami kellett, akkor nagyon tudtak nyalizni, de különben hamar elfelejtették az embert. A kedvencem az volt, hogy privát körben az összes nagy harcos hazafi volt, de pár kötekedő részeg mellett már összehúzták magukat. Igen csak álomvilágban élnek.
Ha rám hallgatsz, akkor egyaránt szard le mindkét oldalt, és éld az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!