Jobb lenne, ha ilyen lenne az élet Magyarországon?
- Nem lenne feketegazdaságot létrehozó piac, csak hipermarketek.
- Streamről hallgatnánk Grimes-t, Ariel Pinket és Kanye Westet.
- A gyerekek a balesetveszélyes természet helyett otthon számítógépeznének.
- A rendvédelem csak akkor lenne közterületen, ha dolga van.
- Minden házon uniós zászló lenne, erősítve az európai öntudatot.
- Őskori állattartás helyett mindenkinek csak a belső lelki békéjének a megtalálásával kéne foglalkozni.
- A fiatalok online élnék meg barátságaik, ahelyett, hogy sokat utaznának egy-egy találkozó miatt.
- Háttérbe kerülnének a kirekesztő nacionalista eszmék
Mit szólnátok egy ilyen világhoz? Jó lenne egy ilyen leegyszerűsített élet, vagy jó a mai gyűlölködő, nacionalista, nemzeti értékeket prédikáló világ?
:p
Nocsak, nocsak, "revans"? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__7..
Mindkét elképzelésnek vannak pozitívumai és negatívumai egyébként. Mármint szerintem, mert mások valószínűleg mást és mást tartanak jónak vagy rossznak. Mindenben megegyezni meg úgysem tudna szerintem még két ember sem...
"- A gyerekek a balesetveszélyes természet helyett otthon számítógépeznének. "
"- A fiatalok online élnék meg barátságaik, ahelyett, hogy sokat utaznának egy-egy találkozó miatt. "
Nem vagyok biztos benne, hogy a gyerekek bezombulása annyira jó lenne. Mondom ezt úgy hogy kicsit én is kocka vagyok. De én inkább élőben gurítok le egy sört haverokkal, mint online, én ilyen régimódi vagyok o.O
"- Őskori állattartás helyett mindenkinek csak a belső lelki békéjének a megtalálásával kéne foglalkozni."
Csakhogy a belső lelki békét nem lehet megenni, az állatot igen... De nem látom az összefüggést az állattartás és a társadalom lelki harmoniája között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!