A Jobbik miért nem csinált lázongást a Fidesz 6 éve alatt?
Tényleg valami ilyesmiről lehet szó sajnos...
Az nem feltétlen egy párt hibája, hogy az emberek neutrálisak mindennel szemben. A birkamenetre kimennek nyugdíjasok százezrei - megjegyzem Viktor miatt -, ellenben a többi párt rendezvényeire alig mennek ki, mert az emberek birkák. Azért kettő dolog mindig megmosolyogtat:
1. Amikor nem jobbikosok elemezgetnek és állapítanak meg a Jobbikról baromságokat.
2. Ha radikális a Jobbik, akkor náci, ha nem, akkor puhány. Ez a tipikus van rajta sapka vagy nincs rajta sapka eset. :D
Nem, akkor kinek a hibája, ha nem a párté, hogy nincs tüntetés szervezve?
Érdekes, a Fidesz tud birkameneteltetni tízezreket, a baloldal tud tüntetésre hívni tízezreket, csak a legnagyobb ellenzéki párt nem tud, pedig ráadásul neki lenne a legnagyobb érdeke benne. Szerintem az MSZP bukásához nem kis mértékben járultak hozzá a 2006-2009 közötti folyamatos zavargások, mert ez - akár tudat alatt is - olyan érzelmeket kelt a lakosságban, hogy valami tényleg nincs rendben, ha több ezer ember kint harcol a rendőrökkel. Még annál is megtorpanást és elbizonytalanodást okozott az ilyesmi, aki kézzel-lábbal védte Gyurcsányt, még annak is erősen hatott a komfortérzetére a dolog. Meg is látszik egyébként, az MSZP-nek és Gyurcsánynak azóta már rohadtul nincsenek hívei, csak elenyésző mennyiségben.
"1. Amikor nem jobbikosok elemezgetnek és állapítanak meg a Jobbikról baromságokat."
Volt jobbikos vagyok, aki emiatt csalódott a pártban. De ha egyáltalán soha nem lettem volna jobbikos, akkor sem értem, hogy miért ne elemezhetném a Jobbik népszerűségét. Tilos vagy mi?
"2. Ha radikális a Jobbik, akkor náci, ha nem, akkor puhány. Ez a tipikus van rajta sapka vagy nincs rajta sapka eset. :D"
Miért, szerinted azoknak van baja a Jobbik puhányságával, akik előtte nácizták? Ezt te sem gondolod komolyan, csak már kínodban nem bírsz mit kitalálni.
Azért mert a Jobbik szavazóbázisa vidéken van és örül, hogy van 2 szabadnapja, amikor nem kell 10 órát gürcölnie, hanem pihenhet vagy az otthoni dolgait végezheti. Senki nem fog önköltségén a szabadnapján felutazni Pestre álldogálni a főtér közepére.
Attól meg, hogy valaki szimpatizál a szóban
forgó párttal még nem biztos, hogy lázongani akar vagy szeretnék, ha az önmagát éppen forradalmárnak képzelő, autórongáló, macskakő dobáló csürhével azonosítanák.
(előző voltam csak véletlen besikerült egy küldés)
"Meg is látszik egyébként, az MSZP-nek és Gyurcsánynak azóta már rohadtul nincsenek hívei, csak elenyésző mennyiségben."
Azért ez az elenyésző mennyiség a 2014-es választásokon több voksot jelentett mint a Jobbik szavazótábor, sőt bár valamiért a jobbikosok úgy csinálnak mintha a baloldal nem létezne 2010-hez képest még több szavazatuk is volt.
Tudom, tudom le leszek pontozva mert a jobbikosoknak fáj az ilyesmi meg azt hiszik, hogyha mantrázzák, hogy "nincs már baloldal nincs már baloldal", akkor valóban nincs is, de jelenleg a közvéleménykutatók a biztos pártválasztók körében is a baloldali pártoknál több támogatót mérnek együtt mint a Jobbiknál önmagában.
"Azért ez az elenyésző mennyiség a 2014-es választásokon több voksot jelentett mint a Jobbik szavazótábor"
Akiknek a 80%-a kb. a Fidesz ellen szavazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!