Miért lesz az hogy a 2010-es választásokon az emberek többsége eszetlenül a fideszre fog szavazni?
13.32:Akkor miért nem közgazdászokból és politilógusokból áll a Fidesz?
Sőt,ha már a szakosodással jössz,egy agrármérnök,egy tanár,egy orvos hogy érthet a politikához?Miért nem termel,tanít,gyógyít?Nem ezeket tanulták?
És akkor most mond is meg,hogy mivel kevesebb náluk egy autószerelő?
Pl egy autószerelő sokkal többet kell hogy megtanuljon,mint egy technika-földrajz szakos tanár,sokkal nagyobb problémamegoldó képességének kell lennie.Akkor mennyivel is több?
Ja,hogy lenézi a földrajz szaki,hogy neki van diplomája?Kb ennyivel....és igen,inkább bíznám az életemet,az ország életét a szorgalmas autószerelőre,mint a felfuvalkodott diplomásra....normális embernek meg se fordul a fejében,hogy papír alapján soroljon be bárkit is,látod engem ez a fajta rasszizmus az ami eltántorít a fidesztől...
11.52:Kicsihuszár én szölőt termelek,nem dohányt...minek ugatsz bele.ÉN tudom mikor kellett a bor után hövedékit fizetni.
Látod ez a bajom a fidesszel:meg akarja magyarázni azt,amit nem is lehet,mert ő az értelmiségi.
11:58:
Honnan kellett volna tudnom, hogy mit termelsz? Meg kellett volna álmodnom?
A stílusod meg egyszerűen undorító. Én normális hangon _beszéltem_ veled, ugatni nem tudok, ellenben te szégyellheted magad.
Érdekes módon többek között Kovács Ákos (az énekes)is foglalkozik borral, mégis a Fideszre szavaz... Orbánnak meg egyenesen "szőlőtermő dombjai" vannak egyesek szerint. Hú, de kics*szett magával is!
Nagyon tudlak sajnálni, hogy az alkoholra kiszabott jövedéki adó a legnagyobb bajod. Most biztos sokkal jobban érzed magad, hogy senki nem vesz bort, mert pénze sincsen rá...
Elárulom, a jövedéki adót az EU találta ki, nem a Fidesz. Ha valakit okolni akarsz érte, menj szépen Brüsszelbe!
Ha olyan pártra vársz, amelyik készen eléd rak mindent, aki elintézi neked, hogy ne kelljen adóznod, mégis mindened meglegyen, akkor jobban teszed, ha el se mész szavazni, "kicsi huszár".
12.13:nem nem kellett tudnod,de nem is kellett volna beleokoskodnod:
Látod ez a bajom a fidesszel(most már harmadszor írom le,értsd már meg)ha én azt mondom,tudom mit mondok,mit csinálok,akkor ne magyarázzák meg,hogy úgyse tudom...és 10 fideszesből 9 ilyen.Magyaráz annélkül,hogy figyelne az emberekre.Ezért nem kérek belőlük.
Azért ne keseredj el,ezek mind fejleszthető tulajdonságok.Tudod az empátia,szerénység stb...ha sikerül megtanulnotok,akkor négy év múlva kaptok egy szavazatot.Ha nem,akkor nem.
Ja a Kovács Ákos meg az Orbán Viktorné,egyébként Anikó asszony már eladta a szőlőit,miután felvett egy halom támogatást-persze ezt is jobban tudod ,á tipikus.
Egyébként meg tiszta úrinő vagyok,ahhoz képest,hogy már megint egy okoskodó,agresszív alakot "hallgatok".
12:26:
Ugyan, idézzél már tőlem olyat, ahol szerinted agresszív voltam veled szemben! Tudtommal csak vitázok, és azt szabad. Nem én kezdtem el személyeskedni, meg "kicsi huszározni"...
Anikó asszony azért adta el a szőlőit, mert támadták érte folyamatosan. Joga van eladni, ami az övé.
A jövedéki adó pedig nem Fidesz-találmány, azt hiszem, ezt igazoltam. Nem ők találták ki, ők csak nem szüntették meg és kiterjesztették, nem ugyanaz a kettő.
"A jövedéki adó pedig nem Fidesz-találmány, azt hiszem, ezt igazoltam. Nem ők találták ki, ők csak nem szüntették meg és kiterjesztették, nem ugyanaz a kettő."
Neked mivel mossák az agyadat?Piszok hatásos.
Bíró úr kérem!Én nem mentem betörni,csak kiterjesztettem a tartózkodásom a sértett lakásába...
Egyébként maga az agresszív viselkedés,hogy még mindig itt magyarázod,hogy neked van igazad,amikor meg nincs is.
Hiába bonyolódsz egyre jobban bele,már elég nagy hülyeségeket írsz,de azért nem engeded,el.Mint egy pitbull.
Nem mondták még neked,hoy nem attól okos valaki ha mindent megmagyaráz,hanem attól,ha tudja mikor kell hallgatnia,vagy beismernie,hogy hibázott?
Látod én most téged tanítani próbálak,de nagyon nehezen megy...ezek a fránya értelmiségiek.
12:38:
Nem tűnt fel, hogy minden EU-s országban létezik jövedéki adó? Nem azért találták ki, hogy téged bosszantsanak. Sőt, mégegyszer mondom: nem is a Fidesz találmánya. Nem tudom, ez hol nem világos. Tudom, szerinted szembe kellett volna menniük az EU-val, és visszavonni azt a te védelmedben...
Szerinted a jövedéki adó emberiségellenes bűntett, ugyebár. (Lopáshoz hasonlítod.) Hát szerintem meg nem az. Az alkohol, és a dohánytermékek a luxuscikk kategóriába sorolhatók. Igenis, inkább arra fizessünk többet, mint a kenyérre, vagy a pelenkára. Nem tudlak sajnálni, és igen, még megérteni sem. Biztosan rossz lehet neked, hogy szegény szőlőtermesztő vagy, de tudod, nem kötelező ezzel foglalkozni. Más is adózik, nem csak te, mégsem sír miatta.
Szerinted nincsen igazam, és hülyeségeket írogatok. Szerintem viszont a te erőlködésed a fárasztó, ahol arról próbálsz meggyőzni, hogy téged a Fidesz tett tönkre a jövedéki adó bevezetésével. Tudod mit? Akkor a legjobban akkor képviseled az érdekeidet, ha egy olyan pártra szavazol, aki ki akar lépni az EU-ból, hiszen így lehet, hogy megszűnne a számodra oly fájdalmas jövedéki adó...
Te vagy az, aki csak a saját kis világán belül képes gondolkodni. Pedig jobb, ha felfogod, hogy ez az ország nem csak szőlőtermesztőkből áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!