Miért lesz az hogy a 2010-es választásokon az emberek többsége eszetlenül a fideszre fog szavazni?
12:00- nak:
Lehet, hogy én fröcsögök, viszont, ha így megy tovább, akkor mind a ketten éhen halunk a XXI században, hála a multitámogató politikának, és a bankrendszernek, akiknek a csicskásai a fidesz és az mszp.Lehet itt szövegelni, de nekem a fidesz idejében sem volt jobb, neked?
Az meg, ami a likudot illeti, nem alkotok véleményt, hátha lecsuknak....
02.24:
Ha ez így van,akkor élvezet lesz látni,ahogy Orbán Győzőt és Lévai Anikót bilincsbe verve viszik el.Az egyiket a közbeszerzések ,a másikat a jogosulatlanul felvett támogatások miatt.
Mert ha a fidesz így mondja,ugye így lesz!
Mit?
Hogy el tudja magukközött odsztogatni a pénzt,az embereket meg el tudja adósítani?
Pl a Provident a fidesz alatt kapta meg a működési engedélyét,és Mikola unokaöcsike bekerült egy zsíros állásba.
A fidesz alatt hitelekből nőtt a gazdaság,mindenkinek volt lakás,autó,áruhitele,személyi kölcsöne...ez nem jólét,kapj már a fejedhez.(hozzáteszem,most ugye majd ősszel szépen bukják el még többen,mert a számlákat nem fogják tudni kifizetni,mert megvonták a támogatásokat-hozzáteszem helyesen,már rég kellett volna,mindenesetre 700000 otthon kerül árverezésre,mindez azért mert elhitették az emberekkel,hogy több jár nekik,mint ami valójában járna.Mindez igen a fidesz alatt ....
13.06:remélem nem autózol és a gyerekeidet meg pláne nem rakod bele.Azt ugyanis szakmunkások,meg betanított munkások szerelik össze.
Hogy a fenébe mered az életedet rájuk bízni?
Sőt kórházba se menj...a növérkék is érettségivel rendelkeznek(de a 40 évnél idősebbek nagy része"csak"szakképesítővel)
Az egyik leginteligensebb,legszéleslátókörübb ember akivel az életben találkoztam 8 általánossal rendelkezett.
A diplomások között meg sok a szakbarbár,vagy olyan,akinek kifizették a diplomáját.Rájuk mered bízni magadat?Furcsa vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!