Miért lesz az hogy a 2010-es választásokon az emberek többsége eszetlenül a fideszre fog szavazni?
02.24
De vicces vagy. Pont ez az egyik, amit hangoztat a fidesz, hogy Magyarországot nem lehet büntetlenül meglopni... "
akkor nezd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=OqGemD-mcUQ
"
Azért mert az emberek többsége nyugalmat akar, munkát, családot, békésebb közéletet.
Az emberek többsége nem szívesen nézte azt, ahogy az MSZP és Gyurcsány módszeresen nézte le a népet, cinikusan viselkedett vele, s közben a munkanélküliség, az árak, az ország eladósodása az egekbe szökött.
S az emberek többsége nem akarja a Jobbikosokat sem látni, ha pl. Magyarországra utazik egy külföldi politikus, akkor nem akarjuk látni a piros-fehér sálba öltözött gárdistabohócokat, a jelenlétükkel is agresszivitást, haragot kifejező szkinhed bekiabálókat, nem akarjuk hallani ahogyan Vona Gábor minden második mondatában zsidózik, nem akarjuk, hogy a Jobbik ha kormányra kerülne akkor előírná a magyarkodást, nem akarunk trianoni határrevíziót mert ez sok más ok mellett de sérti a szomszédaink érdekeit.
Nyugalmat akarunk, kiszámítható jövőt, növekvő gazdaságot, emelkedő béreket. Intelligens, normál hangvételű közéletet szeretnénk.
Ezért szavazunk a Fideszre, és csak a Fideszre.
"Nézz már körül,hogy mennyi magyar szeretne újra NAGYMAGYARORSZÁG-ot!!"
A butábbik fele igen. Mivel ez kivitelezhetetlen, ezért megmarad nekik a fröcsögés, az agresszió. Ilyen a Jobbik.
Én azért szavazok a fideszre, mert úgy gondolom, hogy ők azok, akik helyre tudnák hozni az ország gazdaságát, miközben a többi párt csak idealista eszmékben hisz, és nem az ország rendbetétele a prioritásuk, hanem az, hogy az ország olyan eszmerendszerűvé alakuljon, ami nekik tetszik.
Egyébként nem vagyok se keresztény, se jobboldali, és legszívesebben az LMP-re szavaznék, mert az tetszik a legjobban, de szerintem egy ilyen sz@arrá ment országban, mint a mienk, túl futurisztikus párt egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!