Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányok többsége rasszista?

A cigányok többsége rasszista?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 19:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%

He! még ők jönnek be az országunkba és még rasszisták is?! na persze...

büdös cigányok

2010. júl. 9. 17:46
 52/63 anonim ***** válasza:
100%
sajnos, azért kötekednek a magyarokkal. remélem ki írtják őket 1x
2010. júl. 12. 19:52
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
mármint a cigókat
2010. júl. 12. 19:53
 54/63 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én régen úgy feszültem neki a cigánykérdésnek, hogy nem ők tehetnek róla,de magkaptam a szemüvegem,és ki nyitottam a szemem.

Én nem voltam rasszista, de már az vagyok.És nem a Barátok Közttől...

1-2 óráig tudnám mesélni azokat a sztorikat, amiket ismerőseim és én átéltem.

Támadtak már rám a kormosok,és ez változtatott át engem rasszistává.Vajon miért is támadtak rám?Mert magyar vagyok...És azt hangoztatták is.

Ma is lerohadt magyrarotak.

Tudjátok, aki rasszista, annak oka van rá.

A liberatista fajvédők szeretik mondogatni hogy nem minden cigány az.Állítson elém egy becsületes cigányt!

Tudom hogy van és létezik,de a Jetivel is így vagyok:D

Azt még elviselem hogy leparsztoznak,mert a nagymamámék tényleg földművelő emberek voltak,de a nagyapámék jogászok voltak 100-150 évig visszamenően.Na és??? Vagyok aki vagyok,akárhonnan jöttem.Lágalább dolgozok...

Szerintem a cigánykérdést csak a jobbik tudná kezelni.

Vagypedig pár száz AK-47-esXD

Naszóval igen:C!!!

2010. júl. 18. 19:33
 55/63 anonim ***** válasza:
100%

a magyar felázad a cigány bünözés ellen utána cigányok vannak felháborodva!

ezt kolompár orbán is megmondta az országos cigány vajda!

2010. júl. 26. 16:11
 56/63 anonim ***** válasza:
28%

bocsi de ezt benézted, kolompár orbán nem az országos cigányvajda, csak egy politikus. az országos cigányvajda lákátos áttila.

üdv. egy cigány;)

2010. júl. 27. 18:12
 57/63 anonim ***** válasza:
100%
oké mindegy de ezt egy cigány is megmondta!
2010. júl. 27. 19:40
 58/63 anonim ***** válasza:
56%

jaja, csak kolompár orbi nem mondaná ezt, mer ő nem bűnöző hanem roma:D

amúgy egyetértek az Atesszal, még akkor is ha így próbál bevágódni a magyaroknál. én is utálom a fajtámat, kivétel azt a néhány elszenvedőt...(pl. a zenészcigányokat, bár azok meg zömében sznobok:D ld. Mága Zoltán)

2010. júl. 27. 19:55
 59/63 anonim ***** válasza:

Míg a magyar csak az államtól kaphat támogatást,addig a roma is megkapja ugyanazt + még a kisebbségi alapítványok,ombudsman(bármi is legyen az),EU "felzárkóztatási támogatás"(több 100millió támogatás,és 0 felzárkózott roma!!!),kettős mérce a büntetéshozatalban!

Amíg rasszisták,magyargyűlölők vannak többségben a parlamentben,addig a romák szemtelenek lesznek,mert senki nem csaphat oda!

2010. aug. 1. 15:02
 60/63 anonim ***** válasza:

Mindig a Mátrix és az Amerikai história X jut eszembe mikor elgondolkozok a roma kérdésen!

Amerikai História X:(nem pontos idézet)Amikor fehérek milliói érkeztek Amerikába felvirágoztatták az országot.Egy néger miért nem tud mást,csak agyonlőni egy tűzoltót?

Mátrix:Az emberi faj olyan,mint a vírus.Az élővilágban minden állat megpróbál szimbiózisban élni a környezetével,míg az ember addig terjeszkedik,amíg megöli a környezetét!

Namost ha megnézzük hány fehér ember él a Földön:Kb 1/10(?)-ede a népességnek.Magyarországon a 8éven aluli gyerekek fele roma,ami 20éve max 10%volt.

Összegzésül a romák olyanok mint a vírus,nem képesek alkotni,szimbiózisban élni,csak tönkreteszik az élő egységet,vagyis RASSZISTÁK!

2010. aug. 1. 15:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!