A cigányok többsége rasszista?
He! még ők jönnek be az országunkba és még rasszisták is?! na persze...
büdös cigányok
Sziasztok!
Én régen úgy feszültem neki a cigánykérdésnek, hogy nem ők tehetnek róla,de magkaptam a szemüvegem,és ki nyitottam a szemem.
Én nem voltam rasszista, de már az vagyok.És nem a Barátok Közttől...
1-2 óráig tudnám mesélni azokat a sztorikat, amiket ismerőseim és én átéltem.
Támadtak már rám a kormosok,és ez változtatott át engem rasszistává.Vajon miért is támadtak rám?Mert magyar vagyok...És azt hangoztatták is.
Ma is lerohadt magyrarotak.
Tudjátok, aki rasszista, annak oka van rá.
A liberatista fajvédők szeretik mondogatni hogy nem minden cigány az.Állítson elém egy becsületes cigányt!
Tudom hogy van és létezik,de a Jetivel is így vagyok:D
Azt még elviselem hogy leparsztoznak,mert a nagymamámék tényleg földművelő emberek voltak,de a nagyapámék jogászok voltak 100-150 évig visszamenően.Na és??? Vagyok aki vagyok,akárhonnan jöttem.Lágalább dolgozok...
Szerintem a cigánykérdést csak a jobbik tudná kezelni.
Vagypedig pár száz AK-47-esXD
Naszóval igen:C!!!
a magyar felázad a cigány bünözés ellen utána cigányok vannak felháborodva!
ezt kolompár orbán is megmondta az országos cigány vajda!
bocsi de ezt benézted, kolompár orbán nem az országos cigányvajda, csak egy politikus. az országos cigányvajda lákátos áttila.
üdv. egy cigány;)
jaja, csak kolompár orbi nem mondaná ezt, mer ő nem bűnöző hanem roma:D
amúgy egyetértek az Atesszal, még akkor is ha így próbál bevágódni a magyaroknál. én is utálom a fajtámat, kivétel azt a néhány elszenvedőt...(pl. a zenészcigányokat, bár azok meg zömében sznobok:D ld. Mága Zoltán)
Míg a magyar csak az államtól kaphat támogatást,addig a roma is megkapja ugyanazt + még a kisebbségi alapítványok,ombudsman(bármi is legyen az),EU "felzárkóztatási támogatás"(több 100millió támogatás,és 0 felzárkózott roma!!!),kettős mérce a büntetéshozatalban!
Amíg rasszisták,magyargyűlölők vannak többségben a parlamentben,addig a romák szemtelenek lesznek,mert senki nem csaphat oda!
Mindig a Mátrix és az Amerikai história X jut eszembe mikor elgondolkozok a roma kérdésen!
Amerikai História X:(nem pontos idézet)Amikor fehérek milliói érkeztek Amerikába felvirágoztatták az országot.Egy néger miért nem tud mást,csak agyonlőni egy tűzoltót?
Mátrix:Az emberi faj olyan,mint a vírus.Az élővilágban minden állat megpróbál szimbiózisban élni a környezetével,míg az ember addig terjeszkedik,amíg megöli a környezetét!
Namost ha megnézzük hány fehér ember él a Földön:Kb 1/10(?)-ede a népességnek.Magyarországon a 8éven aluli gyerekek fele roma,ami 20éve max 10%volt.
Összegzésül a romák olyanok mint a vírus,nem képesek alkotni,szimbiózisban élni,csak tönkreteszik az élő egységet,vagyis RASSZISTÁK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!