Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányok többsége rasszista?

A cigányok többsége rasszista?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 19:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
92%
IGEN
2010. márc. 24. 19:56
 12/63 anonim ***** válasza:
18%

mért a magyarok többsége is rasszista,holott nemzetiségtől független szerintem ,hogy ki milyen ember.

mért pl a családját kiírtó apa magyar volt.ha egy cigány tette volna nem azt néznék mit csinált,hanem csak annyit ,hogy cigány.és szerintem a magyaroktól legalább ugyanannyi rasszista megjegyzést hallhatunk az utcán mint a cigányoktól.tehát csak ugyanazt adják vissza.szerintem nem származás alapján kéne ítélni.

2010. márc. 24. 19:57
 13/63 anonim ***** válasza:
79%

19:53...

Szerintem te sem láttál még skinheadet sem..:)

2010. márc. 24. 19:58
 14/63 anonim ***** válasza:
94%

Igen! Én is szolnoki voltam! Az összes atrocitást cigányoktól szenvedtem el.Min 3xos túleröben mernek csak gádzsóskodni!

Ők lemagyarozhatnak minket,ami engem nem zavar,mert magyar vagyok,de ha megemlíted hogy cigány,akkor rasszista,antiszemita szemét vagy!

Szerintem a roma alapítvány,roma iskola is rasszista,kirekesztő!Ez a pozitív diszkrimináció!

2010. márc. 24. 20:02
 15/63 anonim ***** válasza:
95%

megtörtént eset nyírbátorból. a segélyosztásnál a cigányok folyamatosan szidják a magyarokat, hogy azért kevés a segély, mert nem dolgozik mindenki, pedig nincs is munkalehetőség a környéken.

eset 2, szintén nyírbátor. a buszmegállóban, piacnap végén, a déli busszal megy haza a kisebbség. a legutóbb ordibáltak a magyarokra, hogy nekik joguk van előbb felmenni a buszra, mert ők cigányok. megjegyzem a magyarok képesek voltak sorba állni, a cigányok meg későn álltak be.

és még hogy nem rasszisták. annyi a különbség, hogyha én őt lecigányozom, akkor már rasszista állat vagyok, ha ő pofán ver engem, akkor ő szegény kisebbségi...

2010. márc. 24. 20:02
 16/63 anonim ***** válasza:
80%

A többségük igen. Nekem vannak cigány haverjaim, az égvilágon semmi gondom nincs velük. De a többi kibírhatatlan.

Második: az, hogy külön szavuk van a nem-cigányokra... nekünk is külön szavunk van az összes nem-magyarra :)

2010. márc. 24. 20:03
 17/63 anonim ***** válasza:
94%
Nekik külön szavuk van a nemcigányokra. GÁDZSÓ, GÁDZSI érted? Tehát a szerb is gádzsó, a német is, a zsidó is. Nálunk hol van ilyen? Egyébként a zsidóknál goj, a kínaiaknál laowai, a thaioknál farang. És még minket hívnak állandóan rasszistának... Nekünk nincs külön szavunk azokra akik nem magyarok.
2010. márc. 24. 20:05
 18/63 anonim ***** válasza:
92%
nevezzük el a nemmagyarokat retekegereknek, hogy mi is olyan rasszisták legyünk, mint minden más nép...
2010. márc. 24. 20:08
 19/63 anonim ***** válasza:
100%
A legdurvább az,hogy csak a fehér emberekre mondják,hogy rasszista,pedig az összes rassz kivételezik a sajátjaival tudatosan,vagy tudatalatt!!
2010. márc. 24. 20:09
 20/63 anonim ***** válasza:
100%
Mint Kalánka néni fapapucsban a csip-csup csodákból, az állatok is tisztelték, engedelmeskedtek neki.
2010. márc. 24. 20:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!