A cigányok többsége rasszista?
Én cigány vagyok és most elárulok nektek egy két dolgot.
A cigányok 30% rendesen él és nem bűnözik ( még dolgozik is ha szerencsés és kap munkát. A többi 70 % tudatlan nem akar dolgozni és általában bűnözik (ez az igazság)
Hogy a magyarok se maradjanak ki rólatok meg csak annyit hogy tőletek rasszistább nép nem született a földön ( még a németeket is tetőzitek)
Bocsáss meg,de a cigányok bőventesznek azért,hogy utálják őket.
Te magad írod,hogy a népcsoport 30%-a él rendesen,a többiek nem.
Erőszakosak,gyilkolnak,lincselnek,lopnak-rabolnak stb.mindezt büntetlenül.
Miért ne utálná őket a sok-sok potenciális áldozatuk?
Ha romák lakta környéken lakik az ember,elmenekülni sem tud,a lakása nem kell senkinek vagy olyan olcsón,hogy máshol nem tudna venni az árából,ezért kénytlen elviselni mindent.
"Hogy a magyarok se maradjanak ki rólatok meg csak annyit hogy tőletek rasszistább nép nem született a földön ( még a németeket is tetőzitek)"
Már bocsánat, de az itt élő többi kisebbséggel miért is nincs problémánk? Talán mert bennük meg van a hajlam a becsületes életre.
az össze cigány rasszista majom!
És minden fehér is rasszista, aki normális, csak egy részük nem vallja be!
"rólatok meg csak annyit hogy tőletek rasszistább nép nem született a földön ( még a németeket is tetőzitek)"
Ezt most úgy mondod, mint ha ti, cigányok a világon semmit nem tennétek annak érdekében, hogy utáljanak titeket. a 70-30 arány amit mondtál, szerintem távol áll a valóságtól, de még az is nagyon kevés lenne. Gondolj bele, ha a magyarok 30%a dolgozna. Nem lenne segély(ed).
17:32
1) "Általánosítanak. Én is." És mondd meg őszintén, te mit általánosítasz? Azt, hogy minden magyar dolgozik, vagy hogy minden magyar becsületesen él? Ha a magyarok túlnyomó többsége nem ilyen lenne, akkor neked se lenne jó kis segélyke. Kénytelen lennél dolgozni, hogy ne halj éhen. Lopni nem tudnál, mert mindenki hasonló szinten lenne, mint te. Vedd már észre, hogy a magyarok tartanak el titeket. Inkább hálásnak kéne lenned, amiért a fizetésük 20-30%át te iszod el a kocsmában.
"nem szép, de korrekt."
Mégis mióta számít ez korrektnek? A magyarok azért utálnak titeket, mert tanárokat lincseltek meg a gyermekeik szeme láttára. Mert ártatlan járókelőket raboltok ki, vertek, késeltek, erőszakoltok meg. Mert ártatlan öregasszonyokat vertek haláléra 2000 forintér. Mert a dolgozók fizetésének 20-30%a megy el "hátrányos helyzetűek felzárkóztatására". Ti meg ezt az első nap elisszátok, aztán hazafelé menet mg még ki is raboljátok azokat az embereket akik a pénzt adták neked erre.
És te miért utálod a magyarokat? Mert adják neked a segélyt? Vagy mert nem elég jó a mobiltelefon, amit tőlük lopsz? Vagy nem tart elég pénzt otthon az a nyugdíjas asszony akit agyonversz? Jah nem, hanem azért mert ők is utálnak téged. Ezek szerint még jó képet is kéne vágnunk ahhoz, hogy segélyezünk, hogy ellopod a mobilomat, és vigyorogni, miközben a combomba vágod a kést.
Hát nem! Vagy menjetek el dolgozni, a gyerekeitek vigyétek iskolába, óvodába, vagy menjetek el. Mert ennek az életmódnak látni, a végét, nincs túl messze, de az szent, hogy egyik fél sem fog neki örülni.
22:11
majdnem eltaláltad:) annyi különbséggel hogy 17 éves vagyok, iskolába járok, és miközben az egytől-egyig magyar osztálytársaim a dikszkó budikban szopnak,hányásig isszák magukat, pénzes öregemberekkel mennek el, és néhányuk a dorogot is próbálgatja csak úgy mert az menő, ugyanúgy az is ha valakinek priusza van... én a addig a tankönyveket bújom, (csak hogy legyen belőlem valami) bent a lakásunkban ami a 40 évig utcaseprőként praktizáló nagymamámé volt.
hangszereken tanulok. rajzversenyeket is nyerek. még olvasó jegyem is van (!)...szóval tök normális ember lennék, ha nem lenne barna a bőröm. de mivel hogy az, így azzal hogy meg mertem születni jegyet váltottam arra hogy egész életemben megvetéssel nézzenek rám, hogy büdöscigány legyen a becenevem. én azt hiszem hogy nem érdemlem meg ezt a nevet, már csak azért is mert kapásból tudok 5 tusfürdőmárkát ha kell, meg a vízzel,fogkefével is elég jóban vagyok....de persze én kérek elnézést, milyen jogon esik nem rosszul hogy én fizetek mások hibájáért, milyen jogon utálom azokat akik csak úgy belémkötnek, milyen jogon nem fogadom el hogy bármit tehetek, lehet jobb mint a napolopó osztálytársaim úgy is én leszek a rossz. s hogy miért? mert cigánynak merészeltem születni.
a segélyt meg ne azokon kérd számon akik élnek vele, sokkal inkább azokon akik adják. mondhatnám azt is, hülyék lennének nem kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!