Ha valaki azt szeretné, hogy egyenlőség legyen a magyar és a cigányok között az miért rasszista?
Na szép is lenne, hogy engem(mint magyart) egy kalap alá vegyenek egy (zömmel)bűnöző kisebbséggel.
Jó is lenne....
nézőpont kérdése.
egyenlőség alatt azt értem ,hogy ugyanazok a jogok ÉS ugyanazok a kötelességek ÉS szabályok ÉS törvények mint mindenki másra.
ez a megvalósítható egyenlőség.
tisztában vagyok vele, de a kérdés az, hogy miért tartanak rasszistának azért, mert azt szeretném, ha a cigányok ugyanazt a jogokat és kötelességeket kapnák meg mint én.
vagy miért vagyok ettől fajgyűlölő, sőt miért vagyok rossz ember?
Annyira belecsontosodtak már ebbe az ajnározásba, hogy minden jogukkal visszaélnének, a kötelességeiket nem tartanák be és ugyanúgy betörnének hozzánk a szomszédok itthonlétében fényes nappal, mint 2 éve.
Én meg azok egyenlőek? Soha.
"azért, mert jelenleg nincs egyenlőség"
azért vagyok fajgyűlölő? figyu egy oldalon állunk. tudom, hogy nincs egyenlőség, de ezt szeretném, ahogy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!