Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki azt szeretné, hogy...

Ha valaki azt szeretné, hogy egyenlőség legyen a magyar és a cigányok között az miért rasszista?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 10:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Annyira belecsontosodtak már ebbe az ajnározásba, hogy minden jogukkal visszaélnének, a kötelességeiket nem tartanák be és ugyanúgy betörnének hozzánk a szomszédok itthonlétében fényes nappal, mint 2 éve.

Én meg azok egyenlőek? Soha."

ha egyenlőek, akkor a rendőrség cselekedhetne, nem kellene félnie tőlük, hogy őket veszik elő.

2010. jan. 15. 10:23
 12/18 A kérdező kommentje:

"vannak nagyon tisztességes cigány emberek is.rendesen dolgoznak és nem bűnözésből élnek."

és? az nem a többség. és nem ezekről az emberekről van szó. attól, hogy vna köztük normális, attól még nincs megoldva a probléma. tudsz értelmeset is mondani ezen kívül?

2010. jan. 15. 10:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez politika. Kell a pártoknak a szinte ingyen megvásárolható szavazóbázis, azon az áron is ha a választások után sokkal többe kerülnek, mint amennyiért megvették őket!
2010. jan. 15. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
10:21 vagyok, ne haragudj, félreértettem a kérdésedet :) erre igazán kíváncsi lennék én is
2010. jan. 15. 10:27
 15/18 A kérdező kommentje:
semmi gond!;)
2010. jan. 15. 10:28
 16/18 A kérdező kommentje:

"Ez politika. Kell a pártoknak a szinte ingyen megvásárolható szavazóbázis, azon az áron is ha a választások után sokkal többe kerülnek, mint amennyiért megvették őket!"

igen ezzel is egyetértek, de ettől még az emberek lehetnének okosabbak(lehet irracionálisat mondtam?). Mert engem nem a kormány nem a pártok rasszistáznak le, hanem átlagemberek.

2010. jan. 15. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
A magyar nép olyan hitvány, hogy saját érdekeit nem teszi előre inkább tűr, tűr, a c. azt mondja, dehogy megyek dolgozni minek, hisz 5 e ft-al kapnék többet, így meg nem dolgozok mégis majdnem annyit kapok. Adót nem fizetnek csak elvesznek, a magyar dolgozik, a munkabérből levonnak a fene tudja mennyit, nem baj, eltartunk mindenkit, még hozhatnak ide menekülteket is más országból azokat is eltartjuk.
2010. jan. 15. 10:43
 18/18 Zenon ***** válasza:

Nem az a rasszista aki egyenlőséget akar,hanem az,aki beszél a jogi egyenlőtlenségről a két fél között. :(

magyar < cigány

2010. jan. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!