Ha valaki azt szeretné, hogy egyenlőség legyen a magyar és a cigányok között az miért rasszista?
"Annyira belecsontosodtak már ebbe az ajnározásba, hogy minden jogukkal visszaélnének, a kötelességeiket nem tartanák be és ugyanúgy betörnének hozzánk a szomszédok itthonlétében fényes nappal, mint 2 éve.
Én meg azok egyenlőek? Soha."
ha egyenlőek, akkor a rendőrség cselekedhetne, nem kellene félnie tőlük, hogy őket veszik elő.
"vannak nagyon tisztességes cigány emberek is.rendesen dolgoznak és nem bűnözésből élnek."
és? az nem a többség. és nem ezekről az emberekről van szó. attól, hogy vna köztük normális, attól még nincs megoldva a probléma. tudsz értelmeset is mondani ezen kívül?
"Ez politika. Kell a pártoknak a szinte ingyen megvásárolható szavazóbázis, azon az áron is ha a választások után sokkal többe kerülnek, mint amennyiért megvették őket!"
igen ezzel is egyetértek, de ettől még az emberek lehetnének okosabbak(lehet irracionálisat mondtam?). Mert engem nem a kormány nem a pártok rasszistáznak le, hanem átlagemberek.
Nem az a rasszista aki egyenlőséget akar,hanem az,aki beszél a jogi egyenlőtlenségről a két fél között. :(
magyar < cigány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!