Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar társadalom tényleg...

A magyar társadalom tényleg ezen a szinten ragadt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok balliberális. Egy nemesi származású, 14 éves, konzervativ, nacionalista, keresztyén vagyok, aki Adyhoz és Széchenyihez, esetleg Zrínyihez hasonlóan felhozná a kényes témát.

Tehát, az a bizonyos szint: műveletlenség, tanulatlanság, kulturálatlanság egy kis bunkósággal keverve.

Nagy kedvenceim, a baloldal, akik Esterházy Pétert, Spiró Györgyöt és Petri Györgyöt tudhatják magukénak. Ha megkérdezem, hogy miért nincs ma Magyarországon jobboldali beállítottságú író, akkor az a válasz, h

2015. dec. 26. 16:37
1 2 3 4 5 6
 51/53 A.C.A.B ***** válasza:
48-as, ezt melyik válaszból sikerült megállapítanod? Mert ha abból, amelyiket a 46-osnak írtam (és egyet értettem benne vele) akkor neked is sikerült félreértelmezned. De ha esetleg azért, mert nem vagyok fideszes, és egyetértek azzal, hogy közmunkából nem lehet meggazdagodni, akkor nincs miről beszélnünk. Ha pedig valamelyik hosszú szövegből, akkor legyél szíves mondd meg mi nem tetszik.
2016. jan. 8. 23:08
 52/53 anonim ***** válasza:
Te vagy az a 36 éves pedofil közmunkás, aki szereti magát 14 évesnek beállítani?
2016. febr. 22. 22:16
 53/53 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: Annyiban egyetértünk, hogy valamiért ma a balliberálisok hiszik magukat a kultúra kizárólagos képviselőinek, pedig ez nincs így. Egyetértek veled Esterházyval, Spiróval és Petrivel kapcsolatban is, szerintem simán csak fel lettek kapva, miközben leginkább szemetet gyártanak, mint a legtöbb kortárs "művész". Az egésznek az az oka, hogy a kortárs irodalomban nem igazán van hiteles hang, különben az ilyenek labdába se rúghatnának.

Én egyébként nem hiszek politikai oldalakban művészek esetében, mivel a művészek eleve nyitottabb, összetettebb személyiségek, és egyiküket se lehet igazán egy oldal alá besorolni. Néha az általuk alapvetően támogatott eszmékkel kifejezetten ellentétes gondolatokat is magukének vallanak. Ezért tartom nevetségesnek, amikor a balliberálisok magukénak neveznek szinte minden nagy alkotót, miközben a többségüket, ha igazán ismeri az ember, soha nem sorolná "balliberális" címke alá, pláne oda nem, amit ez a címke ma jelent.

2016. febr. 23. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!