Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar társadalom tényleg...

A magyar társadalom tényleg ezen a szinten ragadt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok balliberális. Egy nemesi származású, 14 éves, konzervativ, nacionalista, keresztyén vagyok, aki Adyhoz és Széchenyihez, esetleg Zrínyihez hasonlóan felhozná a kényes témát.

Tehát, az a bizonyos szint: műveletlenség, tanulatlanság, kulturálatlanság egy kis bunkósággal keverve.

Nagy kedvenceim, a baloldal, akik Esterházy Pétert, Spiró Györgyöt és Petri Györgyöt tudhatják magukénak. Ha megkérdezem, hogy miért nincs ma Magyarországon jobboldali beállítottságú író, akkor az a válasz, h

2015. dec. 26. 16:37
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

8-as:

Nem arról szól a kérdés. A zsidózó jobbikosoknak szögezték le, ha lesznek.

2015. dec. 26. 17:11
 12/53 A kérdező kommentje:

(*szögeztem szögezték helyett)

Azért nincs jobboldali író, mert a mai "irodalmi" alkotások szavak halmozásai.

Azért, mert a mai fiatal társadalom nem vevő az irodalomra.

Takaró Mihály irodalomtörténész szerint alapvetőnek az a baj, hogy a mai írók többsége nem éri el a színvonalat, nem ért az irodalomhoz.

2015. dec. 26. 17:20
 13/53 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nem 14 éves vagy, ezt te is nagyon jól tudod.

Egy szerepet játszol,és nem a legjobban

2015. dec. 26. 17:27
 14/53 anonim ***** válasza:

"Egy nemesi származású, 14 éves, konzervativ, nacionalista, keresztyén vagyok"

Ettől most több vagy bárkinél?

2015. dec. 26. 17:29
 15/53 A kérdező kommentje:

Mennyinek tűnök? És az miben nyilvánul meg, hogy nem vagyok annyi?

A másik válaszolónak: amiatt nem, csak tisztelem az őseimet, és büszke vagyok rájuk, de ugyanúgy tisztelem a paraszti származású anyai felmenőimet.

2015. dec. 26. 17:35
 16/53 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a kérdező egy 41 éves lecsúszott balliberális közmunkás jehova tanuja.
2015. dec. 26. 17:35
 17/53 A kérdező kommentje:

Nem vagyok 41. 14 vagyok.

Így közmunkás sem lehetek.

Balliberális sem vagyok.

És nem Jehova Tanúja, hanem református.

2015. dec. 26. 17:46
 18/53 anonim ***** válasza:

Elakadtál nemesi származású, 14 éves ?

Nem lesz második felvonás ?

2015. dec. 26. 18:21
 19/53 anonim ***** válasza:

Baloldali véleményterror, na ne röhögtess már, 10-es. Ha a baloldal ennyire véleményterrorizál, akkor miért van jobboldali kormányunk? Ennyire becsaphatatlan a magyar nemzet, mi?

Kedves kérdező, te meg ugyancsak vicces vagy. Én meg arisztokracsalád leszármazottja vagyok, de igazából egyeltalán nem érdekel. És tudod, kicsit több baloldali író van, mint az általad felsoroltak, kedves 14 éves Bélám.

2015. dec. 26. 19:01
 20/53 anonim ***** válasza:

a baloldali véleményterror miatt nincs értelmes baloldali párt, mert túl magas mércét állítottak önmagukhoz és nem tudják elhozni a nem létező országot, mert közgazdaságtani képtelenség

a kormányt meg gyakorlatilag csak demagógokkal tudják megfogni, mert nem az ő világképük szerint épül az ország

2015. dec. 26. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!