Egy kis faluban lakom, nagyon ritkán megyek Pestre, miért mégis az én adómból finanszírozzák a BKV-t?
#39.
"Egyébiránt az ominózus válaszom csupán az előzőre replikált, elsődleges célja az "igényes ember" meghatározás kifigurázása volt, annak (helyesírási) hibáival együtt." - Értem. Semmi gond, nem is sértettségből írtam a választ. Csupán azt akartam mondani ( nem csak neked, hanem annak is, akinek te válaszoltál), hogy nem "igényesség" kérdése, hogy ki hol lakik, mert aki akarna, az egy budapesti ingatlan árából leköltözhetne vidékre - csak éppen nem mindenki akar.
# 43/43 Időpont ma 06:38
Milyen "megint"?
A benzináremeléshez meg ehhez semmi köze, többet talicskázik ki a kormány...
A kis falucskád nem termel ki annyi adót hogy fen tudjon maradni olyan álapodban ahogy ma is van!
Szóval inkább a budapestiek és pestmegyeiek és a megye székhelyek azok amik a kis falucskádat fentartják!
"A kis falucskád nem termel ki annyi adót hogy fen tudjon maradni olyan álapodban ahogy ma is van!
Szóval inkább a budapestiek és pestmegyeiek és a megye székhelyek azok amik a kis falucskádat fentartják!" ez nem teljesen így van. Már csak azért sem, mert sok esetben a falukban élők is kénytelenek pénzüket és /adóbevételt generálni/ a elkölteni városokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!