Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy kis faluban lakom, nagyon...

Egy kis faluban lakom, nagyon ritkán megyek Pestre, miért mégis az én adómból finanszírozzák a BKV-t?

Figyelt kérdés
Felőlem akár le is állhat. Mégsem fogják leállítani, max nekem adót emelnek.

2015. nov. 29. 09:39
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

#39.

"Egyébiránt az ominózus válaszom csupán az előzőre replikált, elsődleges célja az "igényes ember" meghatározás kifigurázása volt, annak (helyesírási) hibáival együtt." - Értem. Semmi gond, nem is sértettségből írtam a választ. Csupán azt akartam mondani ( nem csak neked, hanem annak is, akinek te válaszoltál), hogy nem "igényesség" kérdése, hogy ki hol lakik, mert aki akarna, az egy budapesti ingatlan árából leköltözhetne vidékre - csak éppen nem mindenki akar.

2015. nov. 30. 14:16
 42/46 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem olyan egyszerű ahogy te azt gondolod. Jogos a felvetésed, de nem a BKV-t, hanem a BKK finanszírozza a költségeit belőle, amelynek a legkisebb része a BKV. Mondjuk amikor a kormány nagyvonalúan kijelenti hogy kiszervezik a BKV buszvonalait mindenféle alvállalkozónak, amellyel nem csak emberek veszítik el munkájukat de az üzemeltetési költségtöbblet is éves szinten másfél milliárd forint lesz. Semmilyen formában nem értem az ilyen döntéseket, mert ez az összeg az amit te is megérzel minden adó forintodon...
2016. júl. 20. 11:33
 43/46 A kérdező kommentje:
3-mas metrót megint 160 milliárdból újítják fel. És persze megint emelték a jövedéki adóját a benzinnek.
2016. szept. 3. 06:38
 44/46 anonim ***** válasza:

# 43/43 Időpont ma 06:38

Milyen "megint"?

A benzináremeléshez meg ehhez semmi köze, többet talicskázik ki a kormány...

2016. szept. 3. 12:05
 45/46 anonim ***** válasza:

A kis falucskád nem termel ki annyi adót hogy fen tudjon maradni olyan álapodban ahogy ma is van!

Szóval inkább a budapestiek és pestmegyeiek és a megye székhelyek azok amik a kis falucskádat fentartják!

2016. szept. 3. 12:23
 46/46 A kérdező kommentje:

"A kis falucskád nem termel ki annyi adót hogy fen tudjon maradni olyan álapodban ahogy ma is van!

Szóval inkább a budapestiek és pestmegyeiek és a megye székhelyek azok amik a kis falucskádat fentartják!" ez nem teljesen így van. Már csak azért sem, mert sok esetben a falukban élők is kénytelenek pénzüket és /adóbevételt generálni/ a elkölteni városokban.

2016. szept. 3. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!