Egy kis faluban lakom, nagyon ritkán megyek Pestre, miért mégis az én adómból finanszírozzák a BKV-t?
Egy pesti véleménye meg ez: egy nagyvárosban lakom, nagyon ritkán megyek vidékre, mégis miért az én adómból finanszírozzák az ottani volánbuszokat, hogy napközben 4-5 utassal tántorogjanak Hajnalröccsentő meg Szentpillantóplébánosi közt? A BKV-t legalább ki is használják, de faluhelyre gyakran még a legforgalmasabb buszokon is csak 15-20 utas van.
Felőlem a vidéki buszközlekedés akár le is állhat. Mégsem fogják leállítani max nekem adót emelnek.
Egyébként trollszagot érzek itt eléggé...
"már leállította nálunk a Gy. Feri."
Na de Orbán Sohasem hazudtam Viktor újraindította, hiszen azt ígérte 2010-ben. Vagy nem?
Egyébként a Te adódból a Felcsúti stadion és vasút épült, a BKK az én adómból működik, pedig nem is járok tömegközlekedéssel, max. évi 1-2 alkalommal.
De van megoldás: gyere fel Pestre, és kedvedre buszozhatsz annyit, amíg úgy nem érzed hogy megkaptad az adód ellenértékét.
Ja, azt azért ne felejtsd el, hogy 10 000 Ft a havi bérlet, egy jegy pedig 350 Ft!
Kíváncsi lennék, mennyi adót is fizetsz te, ott a kis faluban"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!