Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy kis faluban lakom, nagyon...

Egy kis faluban lakom, nagyon ritkán megyek Pestre, miért mégis az én adómból finanszírozzák a BKV-t?

Figyelt kérdés
Felőlem akár le is állhat. Mégsem fogják leállítani, max nekem adót emelnek.

2015. nov. 29. 09:39
1 2 3 4 5
 21/46 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Egy kis faluban lakom, nagyon ritkán megyek Pestre, miért mégis az én adómból finanszírozzák a BKV-t?"

Az ösvényt a faludhoz szerinted csak a te adódból építették?

PS: én is kis faluban lakok. BKV-n nem ültem szerintem 15 éve. Mégsem találok ki ekkora hülyeségeket.

2015. nov. 29. 13:11
 22/46 anonim ***** válasza:
22%
Unalmas vagy nem unalmas a Pestiek mindig is lenézték a vidékieket. Na mondjuk igazából nem nagyon érdekel.
2015. nov. 29. 13:11
 23/46 anonim ***** válasza:
86%

" a Pestiek mindig is lenézték a vidékieket." Mert fordítva ez sosem volt így...

Ugyan kérem!

2015. nov. 29. 13:16
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

# 25/26 Időpont ma 13:11

Hát hogyne. A Budapest-"Vidék" ellentét kb. ugyanaz mint a Fradi-Dózsa. Egyszer valaki kitalálta, hogy utáljuk őket azé, mert csak, a többi meg utánozta.

Hogy ezt most néhány pesti idióta, vagy pár barom "vidéki" kezdte el, nem tudom, de rohadtul illene már befejezni.

2015. nov. 29. 13:19
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Meg van a megoldás .Le kellene adni a buszokat a vastelepre aztán építeni belőle stadiont vidékre így újra lennének hasznosítva.
2015. nov. 29. 13:23
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy lenne elosztva az adó mondjuk megyénként hogy ami ott befojik abba a megyébe adó akkor csak arra e megyére költsék a te kis faludba lehet nem lenne közvilágítás!
2015. nov. 29. 18:30
 27/46 anonim ***** válasza:
13%
Közvilágítás nélkül ellennénk de ha a megtermelt ételt italt hasonlóan osztanánk el rövid úton éhen halnátok.
2015. nov. 29. 18:35
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

# 28/28 Időpont ma 18:35

Na, pont erről beszéltem a 24-es válaszomban. A 26-os szimpla tény, ez meg szimpla mocskolódás...

...mi lenne ha két magyar egyszer a qrva életben összetartana?

2015. nov. 29. 18:45
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

"Közvilágítás nélkül ellennénk de ha a megtermelt ételt italt hasonlóan osztanánk el rövid úton éhen halnátok." - Faék bonyolultságú gondolkodás.

nem csak közvilágítás nem lenne, hanem óvoda, iskola, orvosi ellátás, tűzoltóság, aszfalt, és még ezer dolog.

Mi pedig ( ha a többes szám második személyt a budapestiekre értetted), nem halnánk éhen, mivel a megtermelt ételt nem "elosztjátok", hanem eladjátok. Ha pedig tőletek nem, akkor vennénk mástól. Ti pedig gyönyörködhetnétek a hegyekben álló, lassan megromló élelmiszereitekben. Aztán jövőre már picit kisebbek lennének azok a hegyek, mert ügye az élelmiszer-termelésbe be is kell fektetni - ahhoz meg bevétel kell.

Képes vagy felfogni?

2015. nov. 29. 18:51
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

1986-ban 14 évesen a Balatonnál táboroztam. Volt ott egy Kádár János nevű srác (csak névrokon), aki tatbányai gyerek volt, és az volt a fixa ideája, hogy nélkülük a sok lusta pesti megfagyna télen.

Mi van ma? Bányászat sehol, Pesten meg mégis fűtenek...

2015. nov. 29. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!