Egy kis faluban lakom, nagyon ritkán megyek Pestre, miért mégis az én adómból finanszírozzák a BKV-t?
"Egy kis faluban lakom, nagyon ritkán megyek Pestre, miért mégis az én adómból finanszírozzák a BKV-t?"
Az ösvényt a faludhoz szerinted csak a te adódból építették?
PS: én is kis faluban lakok. BKV-n nem ültem szerintem 15 éve. Mégsem találok ki ekkora hülyeségeket.
" a Pestiek mindig is lenézték a vidékieket." Mert fordítva ez sosem volt így...
Ugyan kérem!
# 25/26 Időpont ma 13:11
Hát hogyne. A Budapest-"Vidék" ellentét kb. ugyanaz mint a Fradi-Dózsa. Egyszer valaki kitalálta, hogy utáljuk őket azé, mert csak, a többi meg utánozta.
Hogy ezt most néhány pesti idióta, vagy pár barom "vidéki" kezdte el, nem tudom, de rohadtul illene már befejezni.
# 28/28 Időpont ma 18:35
Na, pont erről beszéltem a 24-es válaszomban. A 26-os szimpla tény, ez meg szimpla mocskolódás...
...mi lenne ha két magyar egyszer a qrva életben összetartana?
"Közvilágítás nélkül ellennénk de ha a megtermelt ételt italt hasonlóan osztanánk el rövid úton éhen halnátok." - Faék bonyolultságú gondolkodás.
nem csak közvilágítás nem lenne, hanem óvoda, iskola, orvosi ellátás, tűzoltóság, aszfalt, és még ezer dolog.
Mi pedig ( ha a többes szám második személyt a budapestiekre értetted), nem halnánk éhen, mivel a megtermelt ételt nem "elosztjátok", hanem eladjátok. Ha pedig tőletek nem, akkor vennénk mástól. Ti pedig gyönyörködhetnétek a hegyekben álló, lassan megromló élelmiszereitekben. Aztán jövőre már picit kisebbek lennének azok a hegyek, mert ügye az élelmiszer-termelésbe be is kell fektetni - ahhoz meg bevétel kell.
Képes vagy felfogni?
1986-ban 14 évesen a Balatonnál táboroztam. Volt ott egy Kádár János nevű srác (csak névrokon), aki tatbányai gyerek volt, és az volt a fixa ideája, hogy nélkülük a sok lusta pesti megfagyna télen.
Mi van ma? Bányászat sehol, Pesten meg mégis fűtenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!