Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar fiatalok körében...

A magyar fiatalok körében miért lett "divat" ez a nyugati kivándorlás dolog? Mikor csak 10-ből jó ha 1-nek van rá lehetősége, hogy kimenjen dolgozni normális pénzért.

Figyelt kérdés

Viszont mindenki azt hiszi, hogy kint a Kánaán várja.

Pedig nagy tévedésben vannak, ott is ugyan úgy dolgozni kell, és megélni sem egyszerű.

Tudom mert jó néhány ismerősöm dolgozott nyugaton, és volt aki bizony haza jött mert nem érte meg neki azért az 50 ezerért amit havonta félre tudott volna tenni.

Mindenki a külföldi munkában látja a lehetőséget, de szerintem csak azért mert egyre több helyről hülyítik őket, hogy kint a biztos megélhetés várja.

Kb pont úgy ahogy a migránsokat vadították be a németek, hogy tárt karokkal várják őket.

2015. okt. 18. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
96%

"Még,aki csak mosogat Ausztriában az is sokkal jobban él. "

Ausztriában van az egyik legjobb életszínvonal az egész világon, nem kell lenézni, csak azért mert közel van.

Svájcban, Norvégiában van csak lényegesen jobb élet mint itt.

2015. okt. 18. 23:32
 32/76 anonim ***** válasza:
96%

"Nem mindenkinek éri meg, hogy egy év alatt 600 ezer forintot tudjon megtakarítani, úgy hogy közben nulla az élete 12 hónapon át. "

Én mekis fiú voltam egy nyugati országban, évente 7-8 ezer eurót takarítottam meg. Aki Nyugaton él és spórolni akar és évi 600 ezret rak félre, az valamit nagyon rosszul csinál.

Olyan szörnyű nyomorban éltem meg élek hogy a saját nővéremmel élek együtt, tragédia, tényleg.

A lakhatásom spóroltam, élelmiszeren már nem + nem vagyok konzumidióta.

2015. okt. 18. 23:34
 33/76 anonim ***** válasza:
77%

A munkásréteg látványosan jobban él pl Ausztriában mint nálunk.

Eleve csak 13-14 havi fizetéssel majdnem annyi pénzt kap mint a magyar munkás egész évben.

A magyar mosogató meg feltüntheti fizetési igényét a kizsákmányoló vállalkozónak, aztán alkudhatnak egymás alá.

2015. okt. 18. 23:37
 34/76 MolotovPunk ***** válasza:
93%

Nyugaton azért kicsit jobbak az arányok.

Tudom, jókat röhögtök a mosogatókon, de az igazság szerint a legutolsó tróger Ausztriában mosogató úgy él mint nálunk a középosztály alja.

Erről van szó.Tehát sokkal jobban él.

Egy magyar irodistától is jobban keres egy átlag mosogató Ausztriában,de mondhattam volna Hollandiát is.

2015. okt. 18. 23:38
 35/76 anonim ***** válasza:
8%
Hát kedves kérdező... ezek az emberek mennek ki. :D Ezeknél divat. Remélem minden kérdésedre választ kaptál.
2015. okt. 18. 23:39
 36/76 anonim ***** válasza:
6%
#37, te meg dolgozd már fel, hogy csak mosogató vagy. Fizuból pszichológusra már nem futja? Gondoltam. Legyen valami kis alvóhelyed, meg ennivalód, aztán minden jó. De háborodj fel azon, ha azt mondják, hogy úgy élsz, mint egy állat. :D
2015. okt. 18. 23:41
 37/76 MolotovPunk ***** válasza:
92%
Egyébként pék vagyok,de ne zavartasd magad. :D
2015. okt. 18. 23:43
 38/76 anonim ***** válasza:
7%
Nem zavartatom. Majd ha egyetemi tanár leszel, arra verd magad. :)
2015. okt. 18. 23:46
 39/76 MolotovPunk ***** válasza:
92%
Te meg majd akkor,mikor nem lesz kenyér és sorba kell állni jeggyel,hogy egyáltalán kapj kenyeret :D
2015. okt. 18. 23:47
 40/76 anonim ***** válasza:
18%

Nem lehet általánosítani, de akik nyugaton alap melót végeznek alap pénzért azok nem élnek jól ott sem. Persze kinek mi a jó.

Egy ózdi putriból a londoni tömegszàllàs is csod

2015. okt. 18. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!