Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki számít embernek?

Ki számít embernek?

Figyelt kérdés

Mindig azzal jönnek a liberálisok, hogy az emberi jogok mindenkire vonatkoznak, és mindenki egyenlő, azonban véleményem szerint ez nem így van.

Aki csak annyiban különbözik egy majomtól, hogy képes felegyenesedve járni az még nem érte el a szintet.

Makogva beszél, korlátozott szókinccsel (leginkább káromkodik, fenyeget vagy párzani akar), írni-olvasni funkcionális analfabétaként alig vagy egyáltalán nem képes.

Beszűkült agykapacitás, erőszakos hajlam, nagy szaporodási ráta (ez az igazi gond!).

Bűncselekmények sorozatát követi el, a civilizáció szemetén él.

Sajnos nem egyedi esetről van szó. Na akkor ez most micsoda?

2015. okt. 18. 11:37
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Aaa..Bizottsàg.:)

A forradalmi,természetesen!Efféle intézkedéscsomagot amúgyse lehetne szépszerével végrehajtani,nemde?

2015. okt. 20. 22:41
 42/56 anonim ***** válasza:
Azért ez aranyos.Az állam döntse el,hogy ki ember és ki nem?Melyik állam?Mi van akkor,ha urambocsá',más államok úgy döntenek,hogy a magyarok,nem emberek?Szóval,bár szerintem eleve abszurd az egész téma,de az a legabszurdabb,hogy az állam döntse el.Elég egy kormányváltás és aki tegnap még ember volt,holnap már nem az...
2015. okt. 21. 00:14
 43/56 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted most ki dönti el, ha nem az állam?
2015. okt. 21. 11:11
 44/56 anonim ***** válasza:
Hát,nem tudom...Sokmindent eldönt,megváltoztat az állam,de hogy ki ember és ki nem,arról eddig még nem hallottam ilyesféle "kinyilatkoztatást".Viszont,ha mégis így lenne,akkor meg mi a gond?Hiszen,ha jól értettelek,szerinted így helyes...az államnak kell eldöntenie.
2015. okt. 21. 11:25
 45/56 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy túl lazák a szabályok, amik alapján eldöntik.
2015. okt. 21. 12:34
 46/56 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az a gond,ha valaki az államra bízná annak eldöntését,hogy ki ember és ki nem.Ugyanis ebben az esetben nincs olyan,hogy "állam".Emberek döntenének, akiknek nyilván van politikai beállítottságuk,ami alapvetően befolyásolná ezt a döntést.Magyarán:szó nem lenne objektivitásról.Szóval,jobb ezt az antropológiára hagyni.Amúgy meg,bűncselekmények sorozatát például csak ember követheti el.Állat,növény,nem.
2015. okt. 21. 23:16
 47/56 A kérdező kommentje:
Azért ha egy kutya megharap, akkor lelövik, nem?
2015. okt. 22. 07:49
 48/56 anonim ***** válasza:
Hogyne,mert a kutya,még ha az "ember legjobb barátja",akkor is állat.Viszont azzal,hogy megharap,nem követ el bűnt.Mint ahogy teszem azt Afrikában jársz és széttép egy oroszlán,az sem követ el bűnt.Lévén,hogy bűnt, mint már írtam,csak ember követhet el.Mellesleg az sem törvényszerű,hogy lelövik a kutyát,ha megharap.
2015. okt. 22. 11:02
 49/56 A kérdező kommentje:
Hát ha valami emberszerű lény beléd döf egy bicskát, simán ugyanaz jár neki, mint annak a kutyának.
2015. okt. 22. 11:40
 50/56 anonim ***** válasza:

Jó, ha te lelövöd azt, aki bicskád tol beléd, akkor én meg téged lőlek le, amiért gyilkoltál. És a sor végtelen.

Megjegyzem, rád férne, hogy olvass szekuláris humanistákat. Lehet, hogy az embergyűlölő, szociopata hozzáállásod megváltozna idővel.

2015. okt. 22. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!