Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki számít embernek?

Ki számít embernek?

Figyelt kérdés

Mindig azzal jönnek a liberálisok, hogy az emberi jogok mindenkire vonatkoznak, és mindenki egyenlő, azonban véleményem szerint ez nem így van.

Aki csak annyiban különbözik egy majomtól, hogy képes felegyenesedve járni az még nem érte el a szintet.

Makogva beszél, korlátozott szókinccsel (leginkább káromkodik, fenyeget vagy párzani akar), írni-olvasni funkcionális analfabétaként alig vagy egyáltalán nem képes.

Beszűkült agykapacitás, erőszakos hajlam, nagy szaporodási ráta (ez az igazi gond!).

Bűncselekmények sorozatát követi el, a civilizáció szemetén él.

Sajnos nem egyedi esetről van szó. Na akkor ez most micsoda?

2015. okt. 18. 11:37
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

"Az eddigi hsz-ek alapjàn gyakorlatilag egy csomó érvet haĺlhattunk a polgàri fegyvertartás mellett."

És az miért lenne jó, ha Magyarországon is, mint az Egyesült Államokban, évente 12 ezer embert lőnének le?

2015. okt. 20. 08:47
 32/56 A kérdező kommentje:

"a korábban emberi jogaikban korlátozott rétegek sokkal erősebben élnek tovább"

Már ha marad belőlük valami, ugye.

Amúgy pedig muszáj valamilyen szintű szociáldarwinizmust, eugenikát bevezetni. Jelenleg ugyanis a modern korban az evolúciós szelekciós mechanizmusok eltűntek, sőt, kontraszelekció alakult ki. Pont azok szaporodnak, akik lehúzzák az átlagot, és ennek így nem lesz jó vége.

Csak ugye '45 után tabu lett a téma, pedig előtte elég elterjedt volt még a nagy jogállam USA-ban is. Ideje megtörni a tabukat így 70 év után.

2015. okt. 20. 12:09
 33/56 A kérdező kommentje:

""Az eddigi hsz-ek alapjàn gyakorlatilag egy csomó érvet haĺlhattunk a polgàri fegyvertartás mellett."

És az miért lenne jó, ha Magyarországon is, mint az Egyesült Államokban, évente 12 ezer embert lőnének le?"

Nem tudom miért mindig Amerikával kell jönni, mikor egy csomó európai országban szabadabb a fegyvertartás. Pl Svájc, Finnország... Ott nincs is annyi lövöldözés. Szóval inkább az ő példájukat kéne átvenni.

2015. okt. 20. 12:11
 34/56 anonim ***** válasza:
Rendkívül tàjékozatlan vagy kedves 31-es.
2015. okt. 20. 12:21
 35/56 anonim ***** válasza:
Na, miért vagyok tájékozatlan?
2015. okt. 20. 12:22
 36/56 anonim ***** válasza:
Kérdező, te pedig ha szeretnél egy államot, ami a szociáldarwinizmusra épül, alapíts egyet. Majd nézem. Jó messziről.
2015. okt. 20. 12:25
 37/56 anonim ***** válasza:

És visszakérdez.:):):)

Dééàrànyos!

2015. okt. 20. 13:16
 38/56 anonim ***** válasza:
Barátom, ha lehülyézel valakit, akkor érdemes megindokolni. Mert én is mondhatom, hogy szerintem te egy idióta vagy, de ha csak ennyit állítanék, nem vitatkozni és/vagy beszélgetni szeretnék, hanem puszta trollkodást valósítanék meg, mint ahogy te is.
2015. okt. 20. 13:26
 39/56 anonim ***** válasza:

Az ilyen hangnem szerintem nem illdomos.Sőt helytelen!

Tulajdonképpen kikérném magamnak,de hàt annyit se èr az egész.

Gondom azzal van hogy egy sztereotip műfelhàborodàst intéztél az irànyomba ami màr önmagàban sértő.A kapcsolódó témàban tanúsított tàjékozatlansàg alapjàn tett nyilatkozat pedig zavaró ha nem illik oda.

Kérdésed helyesen valahogy így nézett volna ki:Nem gondolod kedves akàrki hogy a széleskörű fegyvertartàs visszaélésekhez,netàn iskolai balhékhoz vezetne?

Erre én elmondom hogy a hazai tanfolyamos,vizsgàzós,büntetlen előéleten alapuló rendszert nem lehet az amerikai rendszerhez,vagy inkàbb annak hiànyàhoz hasonlítani.

De hogy ne csak OFFoljak.

Hogy ki szàmít embernek azt jobb ha nem az àllam dönti el.Abból még jó nem szàrmazott az biztos.

Ha mégis az àllambàcsi bele akarna ilyesmibe folyni,annak csak egy fegyveres polgàr tudna ellenàllni.Màr a döntést is meggondolnàk szerintem.

2015. okt. 20. 15:41
 40/56 A kérdező kommentje:

"Hogy ki szàmít embernek azt jobb ha nem az àllam dönti el."

Hát akkor ki dönti el?

2015. okt. 20. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!