Ki számít embernek?
Mindig azzal jönnek a liberálisok, hogy az emberi jogok mindenkire vonatkoznak, és mindenki egyenlő, azonban véleményem szerint ez nem így van.
Aki csak annyiban különbözik egy majomtól, hogy képes felegyenesedve járni az még nem érte el a szintet.
Makogva beszél, korlátozott szókinccsel (leginkább káromkodik, fenyeget vagy párzani akar), írni-olvasni funkcionális analfabétaként alig vagy egyáltalán nem képes.
Beszűkült agykapacitás, erőszakos hajlam, nagy szaporodási ráta (ez az igazi gond!).
Bűncselekmények sorozatát követi el, a civilizáció szemetén él.
Sajnos nem egyedi esetről van szó. Na akkor ez most micsoda?
Rég ismerem a börtönkísérletet, egy német filmet is láttam róla.
Itt az a helyzet hogy egy állítást próbálsz szembeállítani a másikkal, miközben nem ellentmondások.
Lehet hogy hasonló körülmények közt hasonlóan viselkednek. És az is lehet, hogy értelmes emberek kevésbé erőszakosak.
Hogyan oldható ez fel? Hát hogy az értelmes emberek kevésbé kerülnek rossz körülmények közé.
Az intelligencia egyébként probléma megoldó készséget jelent. A probléma: hozd ki a legjobbat az életből bűnözés nélkül (mert ugye veszélyes, ezt ugye nem vitatjuk). Aki intelligens, meg tudja oldani. Igen, némi köze a műveltségnek is van hozzá. Viszont ez meg eléggé korrelál az intelligenciával.
Amúgy eléggé eltértünk az eredeti témától: a felvetés az lenne, hogy akikre mindkettő jellemző (hülye és bűnöző), arra nem vagy csak korlátozottan vonatkozzanak az emberi jogok. Megvonható lenne például az élethez vagy a szaporodáshoz való jog, kísérletezni lehetne rajta, ilyesmik.
"Kinek ártottam ezzel a véleményemmel és melyik törvényt szegtem meg?"
Amíg a gondolataidat tettre nem váltod, addig semmi rosszat nem tettél.
Ettől függetlenül a nézeteid, ha realitássá válnának, azzal kimerítenéd a fent leírtakat, és mindjárt más lenne a helyzet. Kérdés, hogy valóban hiszel-e ebben az ideológiában, vagy ez csak gondolatkísérlet?
27: Ez az egész államberendezkedést (vagy akár több államét) érintené, alkotmányban lenne szilárdan definiálva, az meg ugye nem lehet illegális.
Az általam elképzelt társadalomban az ember definíciója szűkebb lenne, mint amilyen most.
Az eddigi hsz-ek alapjàn gyakorlatilag egy csomó érvet haĺlhattunk a polgàri fegyvertartás mellett.
Megoldás a bűnözőkre,és az állami túlkapàsokra is.
Ez az én végső megoldàsom.
Hogyha kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!