Félméteres zsírkavaró fakanállal verte halálra a 87 éves nénit a cigány gyilkos, kialudta magát, majd eljátékgépezte a pénzt, vélemények?
19:35
igen na arra gondoltam csak nem szociológus vagyok hanem építész ...
Cigány pótlék valóban nincsen de cigány segély az van. Egyébként ennek semmi köze nincsen a továbbtanuláshoz, hacsak arról nem beszélünk hogy a cigányok plusz pontot kapnak amiért ők cigányok, illetve 3H-sok (Halmozottan Hátrányos Helyzetű) ami ugye csak a cigány lehet. De egy eyéb népcsoporthoz tartozó legyen akár féllábú és fél szemére vak, az nem 3H-s, csak a szomszédgyilkos bűzölgő élősködő kisebbség. Ja és ne várj linket, Google aztán művelődjél barátom. Hidd el van ilyen!
Egyébként én a kérdésedre nem is írok mert ide nem férne ki, annyi legyen elég hogy az ilyeneknek egyenként kell eltörni az ujjait aztán egy zsák szar mellé elásni. Ezek apákat ölnek meg a gyerekük szeme láttára 80 éves nőket erőszakolnak meg és rabolnak ki, segélyből tespednek otthon és a düledező putrin ahol a zsírcigányok laknak 30000000000-an egy "házban", de a UPC antenna ott figyel az ól oldalán. Mind ezt a tisztességes dolgozók pénzéből.
A politikai részét inkább hagyjuk. Barátom sajnos ez addig így lesz amíg a rendes emberek (nem a rendőrök) nem ragadnak vasvillát kapát vagy bármit ami tör vagy szakít és indulás a gettóba jó sokan és adj neki!
9:23 én nem tudok olyan esetről, hogy magyar megölt volna 90éves nénit pár ezer forintért, hogy aztán eligya , eljátékgépezze a pénzt! De ha te tudsz ilyent akkor írd meg, sok sikert a keresgéléshez!!!
és tudod hogy mért nem tudsz ien esetröl? mert a kurucinfóra ilyet nem tesznek fel, mert az ilyen hireken átsiklik a szemed.. de h ha odabiggyesztik h cigány öltemeg, egyböl elolvasod és felháborodsz.. nem azon h meghalt egy idős nő ártatlanul, azon h cigány volt az elkövető... meik a szomorubb? hát az idős nő halála...
tudom hogy a cigánybünözés létezik.. nem vitatom.. csak ezeket a hirelemzéseket...
19:48
nem mintha a cigányok eljutnának a felvételiig... :D:D:D
most nem 90 éves öregasszony lesz az áldozat, de legalább annyira ártatlan és tehetetlen volt az esetben a következő
- 2009.pécs.. egy huszonéves egyetemista csak ugy lelövi egy évfolyamtársát (az illető a csapattársam volt, az áldozat...)
-2007.kaposvár... két 10.es(!) diák agyonver egy harmadikat teljesen oknélkül (hablatyoltak vmi okot, de teljesen hülyeség volt az amit mondtak) itt az egyik elkövetöt ismertem, vmint mind a 3an iskolatársaim voltak
most igy hirtelen ami a közvetlen környezetemből eszembe jutott és nem cigányok követték el nem cigányok ellen, teljesen érthetetlen, jelentéktelen ok miatt, egy teljesen ártatlan személy ellen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!